Gündem Minik Melike'yi fasulye öldürdü

Minik Melike'yi fasulye öldürdü

Paylaş
Minik Melike'yi fasulye öldürdü

Sivas'ın Şarkışla İlçesi'nde oturan 1.5 yaşındaki Melike Avcı, babasının verdiği domatesi ısırdıktan sonra nefes alamadı. Hastaneye kaldırılan minik kız kurtarılamadı

İlçe merkezinde Esentepe Mahallesi'nde oturan Mesut-Özlem Avcı çiftinin iki çocuğundan birisi Melike Avcı dün öğle saatlerinde babası ile birlikte bahçelerindeki domatesleri toplamaya başladı.

Bu sırada baba Mesut Avcı kızarmış domateslerden bir tanesini fasülye yiyen küçük kızına verdi. Nefes almakta zorlanan Melike, babası tarafından hemen Şarkışla Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Fakat küçük kızın kalbi burada durdu.

Doktorların büyük çabası ile hayata döndürülen minik kız Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yolda Melike Avcı’nın kalbi yeniden durdu.

Hastaneye getirilen ve yaşama döndürülmesi için büyük çaba harcanan küçük kız çocuğu kurtarılamadı. Morga kaldırılan Melike Avcı'nın kesin ölüm nedenini tespit etmek amacıyla otopsi yapıldı.

Yapılan otopside Avcı'nın nefes borusundan fasülye tanesi çıktığı belirtildi. Küçük kızın domates çekirdeğinden önce fasulye yuttuğu ve bu nedenle nefes alamadığı sanılıyor. Talihsiz çocuğun cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Halife YALÇINKAYA-Gökhan CEYLAN/SİVAS (DHA)