Gündem Minibüse pompalı tüfekle saldırı

Minibüse pompalı tüfekle saldırı

Paylaş
Minibüse pompalı tüfekle saldırı

Malatya'da, park halindeki bir minibüs içerisinde alkol alan 4 kişiye kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı

Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılırken saldırganlar olay yerinden kaçtı. Merkez Yeşiltepe, Canlı Hayvan Pazarı yolu üzerinde, bir minibüste alkol alan 30 yaşındaki Barış U., 16 yaşındaki Sercan Y., 30 yaşındaki Yusuf Y., ile 22 yaşındaki Ayhan T. kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

44 AN 590 plakalı bir araçla olay yerine gelen kişiler ellerindeki pompalı tüfeklerle minibüse ateş açtılar. Çok sayıda boş kovanın bulunduğu olay yerinde minibüs içerisinde bulunan 4 kişi vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandılar. Saldırganlar, olaydan sonra geldikleri araçlarla kaçarken yaralılar da özel araçlarla Beydağı Devlet hastanesi kampusu acil servisine kaldırıldılar.

Polis, olay yerini güvenlik çemberine alırken, kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin minibüs içerisinde yaptığı incelemelerde çok sayıda tüfek saçmasına rastlanılırken boş bira şişeleri de gözlerden kaçamadı.

Hastanede tedavi altına alınan 4 kişinin sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirilirken, olayı gerçekleştiren saldırganların kullandığı araç Hanımın Çiftliği beldesinde terk edilmiş olarak bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)