Yaşam MINI Tutkusu Sınırları Aştı

MINI Tutkusu Sınırları Aştı

Paylaş
MINI Tutkusu Sınırları Aştı

Ülkemizdeki MINI tutkunlarından oluşan MiniPassion.net üyeleri birbirinden renkli 15 MINI ve 26 kişiden oluşan ekiple 12 gün süren ve 8 ülkeden oluşan Avrupa turunu tamamladı. 4000 km’den fazla yol katederek gittikleri ülkelerin MINI klupleri ile buluşarak önemli bir dostluk köprüsü kurdu.

Ülkemizdeki MINI kullanıcılarının internet ortamındaki buluşma noktası www.minipassion.net adresinde bir araya gelen ve sayıları 700’e yaklaşan MINI tutkunları düzenledikleri keyifli etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Yurt dışında sayısız etkinliğe dahil olarak ülkemizi temsil eden, yurt dışındaki MINI klüplerini ülkemizde ağırlayan ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ile birlik olmanın gücünü yararlı projelere dönüştüren MINI Passion üyeleri 12 gün süren ve 8 ülkeden oluşan turlarını tamamladılar. Toplamda 4000 km’nin üzerindeki seyahatleri dahilinde İtalya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Slovenya, Avusturya ve İsviçre’yi ziyaret eden 15 araçlık MINI konvoyu bu ülkelerde toplam 11 şehri ziyaret ettiler.

Haberin Devamı

Araçlarını deniz yolu ile İtalya’nın Trieste şehrinden teslim alan ekip buradan sırası ile Slovenya ve Avusturya üzerinden Münih’e hareket etti. Munih’te MINI International tarafından BMW Welt Müzesi’nde ağırlanan ekip müze ve fabrika turunun ardından fabrika çalışanları ile yemek yiyerek araçlarının tarihi ve üretim süreci hakkında detaylı bilgi aldı. Münih’te ayrıca Mercedes Benz ve Porsche Müzelerini gezen ekip sonrasında Stuttgart’da dünyaca ünlü MINI Blogger’ı Axel Griesinger ile bir araya geldi ve Griesinger MINI Passion Ailesi ile birlikte onlara özel fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Sonrasında ise 15 araç ve 26 kişiden oluşan konvoy dünyaca ünlü Nurburgring Pisti’ne doğru hareket etti. Pistte hep birlikte tur atan MINI Passion üyeleri ayrıca Nurburgring’de MINI Club Mexico’dan Fer Gomez Urguiza ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Almanya’dan sonra Hollanda’ya geçen konvoy, geçtiğimiz yıl MINI Passion üyelerinin ülkemizde ağırladığı MINI Car Challange üyelerine ziyarette bulundu. Burada BMW Hollanda Marka Müdürü Sander Ayalp tarafından MINI Brans Store’da ağırlanan MINI Passion üyeleri çeşitli MINI ürünlerini satın alma fırsatı buldu. Sander Ayalp’in de bu noktada konvoya Yeni MINI Cooper S ile katılmasıyla Belçika’nın Brugge şehrine hareket eden MINI Passion üyeleri burada Bruges New MINI Club tarafından karşılandı ve her iki klüp üyelerinin oluşturduğu toplamda 30 araçlık bir konvoy ile şehrin sokaklarında Brugge halkına görsel bir şölen yaşattılar. 30 araçlık konvoy ayrıca şehrin meydanında da fotoğraf çekerek bu buluşmayı ölümsüzleştirdi. Konvoy son olarak MINI Brugge Bayisi’ni ziyaret etti ve burada da bayi tarafından ağırlandı.

Buradan Fransa’ya doğru hareket eden konvoyun bu ülkedeki durağı Paris oldu. İki gün geçirdikleri şehirde ilk gün şehrin sembolleri Eyfel Kulesi ve Arc de Triomphe yakınlarında fotoğraf çekimi yapan ekip ikinci günde de Euro Disney’in tadını çıkardı. Ardından Lyon’da MINI Bayisi’ni ziyaret eden konvoy buradan ise İsviçre’nin Cenevre kentine doğru yola çıktı. Cenevre’de de MINI Klubü tarafından karşılanan konvoy burada da hep birlikte Cenevre Gölünde zaman geçirdi. Cenevre’nin muhteşem yollarından Mont Blanc dağlarına, buradan da Como Gölü’ne doğanın en cömert güzellikleri arasından ulaşan ekip daha sonra Milano’ya doğru hareket etti. Milano sokaklarında peş peşe büyüleyici bir güzellik sunan MINI Passion konvoyu şehre damgasını vurduktan sonra Padova şehrine geçti ve burada 4 farklı İtalyan MINI Klubü ile bir araya geldi. İtalyan Klupleri ile birlikte Venedik’e hareket eden konvoy sonrasında tekrar Trieste üzerinden deniz yolu ile ülkemize döndü.

Haberin Devamı

Kosifler Oto MINI Kalamış, Eren Raf, Merve Yayınevi, Carbon Design, MIN Auto’nun çeşitli sponsorluklarla desteklediği Avrupa Turu ile Türkiye’yi 8 ülkede en iyi şekilde temsil eden ve birçok yeni dostluklar edinen MINI Passion Üyeleri bir araya geldikleri tüm klüpler ile yeniden bir araya gelmek üzere vedalaşırken bundan sonra da bu tarz turlarla başta Avrupa olmak üzere birçok yeni buluşma için planlar yaptıklarının altını çizdiler.

Haberin Devamı