Astroloji Mine Ayman'dan 6-12 Mart haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 6-12 Mart haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 6-12 Mart haftası burç yorumları

Haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile iletişim odaklı başlayabilir, sosyal ortamlarda sevdiklerimizle vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Bol konuşma ve yazışmalar yapılabilir, yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışılabilir. Ay İkizler burcundayken turuncu enerjimizi arttırabilir.

Aşk gezegeni Venüs Koç burcunda geri hareketine başladı ve bu dönem 28 Nisan’a kadar devam edecek. Bu dönemde, ilişkilerde eski sınavlarla yeniden karşılaşılabilir! Venüs retrosu en çok burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ya da Oğlak olanların hayatını etkileyecek, ilişkilerde sınav dönemi başladı! 28 Nisan'a kadar özel hayatımıza çok dikkat etmemiz lazım, önemli deneyimler yaşayabiliriz! Sorunlu giden ilişkiler bu dönemde bitebilir!

Venüs retrosunda yarım kalan aşklar yeniden gündeme gelebilir, eski sevgiliyle beklenmedik karşılaşmalar ya da hesaplaşmalar yaşanabilir. 28 Nisan'a kadar olan Venüs retrosunda evlilik gibi ciddi bir karar almak ya da evlenmek hata olabilir, sonrasında pişmanlık yaşanabilir! Venüs aşk dışında sanatı da yönettiği için bu dönemde sanatsal işlerde de zorlanma ve yavaşlama olabilir, hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Bu dönemde özellikle sanat dünyasındaki insanlarla ilgili skandal olaylar da patlak verebilir! Yine bu dönemde özellikle sanat dünyasındaki insanların özel hayatları karışabilir, gizli ilişkiler ortaya çıkabilir ve ilişkiler bitebilir! En çok aldatılma ve gizli ilişki yaşama durumları Venüs retrosunda yaşanır, bu yüzden özel ilişkiler için ciddi bir sınav dönemidir. Güvenilir olmayan Venüs retro sürecinde yeni bir ilişkiye başlamak da uygun değildir, kararsızlık yaşanır! Venüs retrosunda güzellik için estetik yaptırmak ya da yeni bir imaj denemek de yanlış olur, büyük ihtimalle sonuçtan memnun kalınmaz!

Sonuç olarak Venüs retrosuna dikkat edelim, 28 Nisan'a kadar aşk, sanat ve güzellikle ilgili konularda büyük kararlar almayalım.

Salı ve çarşamba günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, ailemizle ve evimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Güvenlikle ilgili konular gündemimizde olabilir, sevdiklerimizi daha fazla korumak isteyebiliriz. Ay Yengeç burcundayken beyaz, sarı ve gri renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Perşembe ve cuma günleri Ay Aslan burcunda olacak ve enerjimiz aratacak. Kendimize olan güvenimizin artacağı bu günlerde cesur girişimlerde bulunabilir ve kendimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

10 Mart Cuma itibariyle mücadele gezegeni Mars Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve 21 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde mücadele gerektiren konularda yavaşlama yaşayabiliriz. Hafta sonu ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve her konuda çok titiz olacağız. Hayatımızla ilgili önemli düzenlemeler yapabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

İKİZLER, ASLAN, BAŞAK, AKREP, YAY, KOVA

KOÇ

Aşk: Bir yolculuğa çıkabilir ve orada sevgilinizle yaşadığınız sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
İş: İş hayatınızda canlanma yaşayabilir, yeni projelere başlayabilir ve kazancınızda da artış yaşayabilirsiniz.
Sağlık: Ağır sporlara karşı dikkatli olmalısınız, sakatlanma riskiniz olabilir.



BOĞA

Aşk: Beraberliğinizle ilgili ciddi bir adım atabilir, sevdiğiniz kişi ile birlikte geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz.
İş: Parasal konularda şanslı olabilir, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir ya da alacaklarınızı alarak bir rahatlama yaşayabilirsiniz.
Sağlık: Yüksek tansiyon sorunu yaşayabilirsiniz, aşırı stres ve heyecana karşı dikkatli olmalısınız.



İKİZLER

Aşk: Şanslı olacağınız bu hafta çevrenizdeki insanların ilgisini üzerinize çekebilir ve güzel teklifler alabilirsiniz.
İş: Enerjinizin artacağı bu hafta sürekli hareket halinde olabilir ve işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.
Sağlık: Cildinizle ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz, ihmal etmemelisiniz.



YENGEÇ

Aşk: Manevi konulara çok daha fazla yöneleceğiniz bu dönemde kendi içinize dönebilir ve hem ruhen hem de bedenen arınmak için terapiler yapabilirsiniz.
İş: Kariyerinizle ilgili önemli bir karar alabilir, geleceğe yönelik yeni bir girişimde bulunup değişim yaşayabilirsiniz.
Sağlık: İştahınızın çok artacağı bu dönemde kilo sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca yediklerinizden dolayı sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.



ASLAN

Aşk: Her anlamda dikkat çekip beğenileceksiniz, sevdiğinizden harika sözler duyabilirsiniz.
İş: Çok sosyal olacağınız bu hafta birçok ortama katılıp hem çevreniz hem de iş hayatınız adına önemli iletişimler kurabilirsiniz.
Sağlık: Alerjik durumlarla ve zehirlenmelerle karşılaşmamak için yediklerinize dikkat etmeniz gerekebilir.



BAŞAK

Aşk: Aşk hayatınızla ilgili kadersel bir gelişme yaşayabilir, geleceğinizi etkileyecek kişiyle karşılaşabilir ve önemli bir karar alabilirsiniz.
İş: Maddi konularda çok şanslı olacağınız bu hafta elinize beklenmedik fırsatlar geçebilir ve keyfiniz yerine gelebilir.
Sağlık: Sindirim sisteminizle ilgili sorun yaşayabilirsiniz, beslenmenize dikkat etmeniz ve bol bol su içmeniz faydalı olacaktır.



TERAZİ

Aşk: Sorumluluklarınızın çok artacağı bu hafta iş ile özel hayatınızın arasında sıkışıp kalabilirsiniz.
İş: İletişim dünyanızın canlanacağı bu hafta çok fazla konuşabilir ve insanlara yeni projelerinizi anlatabilirsiniz.
Sağlık: Soğuk algınlığına karşı dikkatli olmalısınız, burun tıkanıklığı yaşayabilir ve nefes almakta zorlanabilirsiniz.



AKREP

Aşk: Aşk hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilir ve kendinizi sürpriz bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.
İş: Yakın akrabalarınızla ya da kardeşlerinizle ilgilenmeniz gereken bu hafta, onların sorunlarını çözmek için işlerinizi aksatabilirsiniz.
Sağlık: Bir rahatsızlığınız varsa bu hafta hızlı bir şekilde iyileşebilirsiniz, enerjiniz artabilir.



YAY

Aşk: Çok tutkulu olacağınız bu hafta aklınıza koyduğunuz her şeyi güçlü inancınızla hayata geçirebilir ve büyük bir zafer kazanabilirsiniz.
İş: Çok fazla iletişim girişiminde bulunacağınız bu hafta etkili cümleler kurarak etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve ikna edebilirsiniz.
Sağlık: Hem ruhsal hem de bedensel olarak gevşeme yaşayabilir, kendinizi tam anlamıyla dinlendirebilirsiniz.



OĞLAK

Aşk: Eski bir ilişkiniz yıllar sonra yeniden Karşınıza çıkabilir ve kafanız karışabilir. Eski birine yeniden şans tanımak isteyebilirsiniz.
İş: Maddi konulara özellikle aşırı harcamalara dikkat etmeniz lazım, sürekli yeni bir şeyler almak isteyebilir ve ipin ucunu kaçırabilirsiniz.
Sağlık: Dinlenmek isteyeceğiniz bu hafta kendinizi yorgun hissedebilir ve her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.



KOVA

Aşk: Çok bunaldığınız için tatil planı yapabilir ve eskiden gittiğiniz bir yere yeniden gitmek için sabırsızlanabilirsiniz. Hava değişimi ile yenileneceksiniz.
İş: Eski bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir ve bu kez kesin çözümü bulup bu sorunumuzdan tamamen kurtulabilirsiniz.
Sağlık: Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir ve gerekli tedavilere başlayabilirsiniz.



BALIK

Aşk: Yerinizde durmak istemeyeceğiniz bu hafta sürekli hareket halinde olup yeni yerler keşfedebilir ve sizi heyecanlandıracak yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
İş: İş hayatınızda canlanma yaşayabilir, yeni bir projeye başlayabilir ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Sağlık: Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinizi yaptırabilir ve yeni bir yaşam tarzına geçebilirsiniz.

Haberin Devamı