Mine Ayman Mine Ayman'dan 30 Temmuz - 6 Ağustos haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Mine Ayman'dan 30 Temmuz - 6 Ağustos haftası burç yorumları

Haberin Devamı


30 TEMMUZ – 6 AĞUSTOS HAFTASI
Merhaba, pazar günümüzü Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile oldukça tutkulu ve hırslı geçirebilir, aklımıza koyduğumuz bir şeyi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Aşırı kıskançlık ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

Bu etki pazartesi ve salı günleri de devam edeceği için haftaya hırslı bir başlangıç yapabilir ve işlerimize yoğunlaşabiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

31 Temmuz Pazartesi itibariyle aşk gezegeni Venüs sevgi dolu Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak, ailemize ve evimize daha düşkün olabiliriz. Hayatımızdaki özel kişiyle daha sevgi dolu bir ilişki yaşamaya başlayabiliriz.

26 Ağustos’a kadar devam edecek olan bu dönemde evlilik hazırlığı ya da yeni ev hazırlığı yapabiliriz. Çarşamba ve perşembe günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Özellikle seyahat planı yapabilir ve yeni yerler keşfedebiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

3 Ağustos Perşembe itibariyle çılgın gezegen Uranüs Koç burcunda geri hareketine başlayacak,

2 Ocak 2018’e kadar sürecek olan bu dönemde, geçmiş konularla ilgili sürpriz ve ani gelişmeler yaşayabiliriz. Cuma ve hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve maddi konular gündemimizde olacak. Geleceğimizi ve ailemizi daha fazla düşünebilir, gelecek için yatırım yapmak isteyebiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR
YENGEÇ, AKREP, BALIK, TERAZİ, OĞLAK, BAŞAK


BURÇ ŞARKILARI
KOÇ: YAŞAR GAGA FT. SERKAN KAYA – BİR CACIK OLMAZ

BOĞA: OKAY BARIŞ – BETER OL

İKİZLER: OZAN ÜNLÜ – BEN ÖLÜRSEM

YENGEÇ: HADİSE – ŞAMPİYON

ASLAN: AYŞEGÜL COŞKUN – DUVARDAKİ GÜLÜŞLER

BAŞAK: EDİS – ÇOK ÇOK

TERAZİ: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK

AKREP: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR

YAY: IŞIN KARACA – ÇAKMA

OĞLAK: BERKAY – YAZ

KOVA: AYŞE HATUN ÖNAL – OLAY

BALIK: TUFAN – SEVDA HİKAYESİ

BURÇ VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sıradaki haber yükleniyor...
holder