Astroloji Mine Ayman'dan 26 Mart-1 Nisan haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 26 Mart-1 Nisan haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 26 Mart-1 Nisan haftası burç yorumları

Haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki boşluk etkisi ile belirsiz ve kararsız bir başlangıç yapabilir, kendimizi güvende hissetmeyebiliriz

Pazartesi saat 14:44 itibariyle enerjimiz artabilir, kendimizle daha fazla ilgilenip sevdiklerimizin jestleri ile mutlu olabiliriz.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, bu günlerde kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz ama Merkür retrosu devam ettiği için acele kararlar almamak faydalı olacaktır. Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Perşembe ve Cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek; titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Her konuda çok detaycı ve titiz olabiliriz.

Yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun günlerdeyiz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Merkür retrosunun etkisiyle eski bir sağlık sorunu yeniden ortaya çıkabilir, sağlıkla ilgili detaylı araştırma yaptırabiliriz.

Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir. Hafta sonu ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve Dolunay etkisi altında olacağız.

31 Mart Cumartesi 21:10’da gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatımızda, özellikle bir ilişkimizle ilgili büyük bir gündem olabilir, bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz. Merkür retrosu devam ettiği için eski bir ilişkimiz yeniden gündeme gelebilir, eski bir sevgili ile yeniden görüşebilir ve yeniden başlamakla ilgili kafa karışıklığı yaşayabiliriz.

Yeni biriyle bir ilişkiye başlamak için ise yanlış bir zaman olabilir, sonradan pişmanlıklar ya da anlaşmazlıklar yaşanabilir, yeni başlayan ilişki kısa sürebilir.

31 Mart Cumartesi itibariyle aşk gezegeni Venüs Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak, 24 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde ilişkilerde güven ve sadakat çok daha önemli olabilir, bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Yeme içme ile ilgili konular gündemimizde olabilir, bu dönemde tembelliğe ve fazla kilo alımına karşı dikkatli olmak gerekebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: AYDIN KURTOĞULU – SÖZ


BOĞA: AYNUR AYDIN FT. TURAÇ BERKAY – BANA AŞK VER


İKİZLER: FONDİP – YARA


YENGEÇ: MABEL MATİZ – ÖYLE KOLAYSA


ASLAN: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT


BAŞAK: ŞEYMA ÖZBAY – HERKES KONUŞUR


TERAZİ: KENT FT. DELLA MILES – YALAN


AKREP: ERSAY ÜNER – İKİ AŞIK


YAY: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN


OĞLAK: EMRE ERDAL FT. MURAT YAPRAK – 40 DERECE


KOVA: DEEPERISE FT. JABBAR – RAF


BALIK: DERYA ULUĞ – NE MÜNASEBET

Haberin Devamı