Astroloji Mine Ayman'dan 2-8 Nisan haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 2-8 Nisan haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 2-8 Nisan haftası burç yorumları

Haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile hırslı ve tutkulu bir başlangıç yapabilir, aklımıza koyduğumuzu yapmak için harekete geçebiliriz.

Bu hafta Pazartesi ve Salı tutkularımız ön planda olacak. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz.

Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek; meraklı bir ruh hali içinde yeni şeyler öğrenebilir ve hareket halinde olabiliriz. Yeni bir şeyler keşfetmek için enerjimiz yüksek olabilir. Seyahat planı yapabilir ve yeni yerler keşfedip, farklı insanlarla tanışabiliriz.

Merkür retrosu devam ettiği için, eskiden gittiğimiz yerlere özlem duyup yeniden gitmek isteyebiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Hafta sonu ise Ay ciddi Oğlak burcunda ilerleyecek; gündemimizdeki konular aile, iş ve para odaklı olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünmeye başlayabiliriz.

Yatırım yapmak isteyebilir ve eskiden kaçırdığımız maddi fırsatları yakalayabiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ALEYNA TİLKİ – SEN OLSAN BARİ


BOĞA: AYŞE HATUN ÖNAL – OLAY


İKİZLER: AYDIN KURTOĞULU – SÖZ


YENGEÇ: ŞEYMA ÖZBAY – HERKES KONUŞUR


ASLAN: SİMGE – ÜZÜLMEDİN Mİ


BAŞAK: OĞUZHAN KOÇ – VERMEM SENİ ELLERE


TERAZİ: MABEL MATİZ – ÖYLE KOLAYSA


AKREP: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN


YAY: EMRE ERDAL FT. MURAT YAPRAK – 40 DERECE


OĞLAK: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT


KOVA: BARTWO PROJECT FT. EROL ÖZDAMAR – HALİMİZ DUMAN


BALIK: EDİS – ROMAN

Haberin Devamı