Gündem Mina Başaran'ın hayatını kaybettiği uçak kazasında, pilot Melike Kuvvet'in meslektaşına yazdığı not çıktı

Mina Başaran'ın hayatını kaybettiği uçak kazasında, pilot Melike Kuvvet'in meslektaşına yazdığı not çıktı

Paylaş
Mina Başaran'ın hayatını kaybettiği uçak kazasında, pilot Melike Kuvvet'in meslektaşına yazdığı not çıktı

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını Dubai'deki bekarlığa veda partisinden İstanbul'a getiren uçağın düşmesinin ardından acı hikayeler gelmeye devam diyor. Düşen uçakta bulunan kadın pilot Melike Kuvvet'in 2015'de iç hat uçuşunu yapan kadın meslektaşına yazdığı not ortaya çıktı.

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşları Dubai'ye bekarlığa veda partisi yapmak için gitmişti. Başaran Holding’e ait Challenger 604 tipi özel iş jeti Birleşik Arap Emirlikleri’nin Şarika kentinden İstanbul’a gitmek üzere havalanmış ve bu akşam saatlerinde İran’ın güneyine düşmüştü. Uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının yanı sıra Kaptan Pilot Melike Kuvvet, İkinci Pilot Beril Gebeş ve uçağın hostesi Eda Uslu hayatını kaybetmişti.


Mina Başaran ve 7 arkadaşının öldüğü kazada flaş gelişme! Cenazeler dağdan böyle indirildi

11 kişinin cenazelerine ulaşılırken, hayatını kaybedenlerin yürek yakan hikayeleri gelmeye devam ediyor. Düşen uçakta bulunan kadın pilot Melike Kuvvet'in 2015'de iç hat uçuşunu yapan kadın meslektaşına yazdığı not ortaya çıktı.

İşte o yazı...


NE OLMUŞTU?


Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan ve İstanbul'a giden uçak İran’ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletine bağlı Kiyar ilçesinde düştü ve jetteki 3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybetmişti.



Ulaştırma Bakanlığı, uçakta bulunan 11 kişinin cesedine ulaşıldığını açıklamıştı. Cesetler uçağın düştüğü tepeden helikoptere taşınmıştı.