Spor Milli Takım'a Arda şoku

Milli Takım'a Arda şoku

Paylaş
Milli Takım'a Arda şoku

Galatasaray ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan antrenmanda sakatlanırken, Almanya maçında oynamayacağı açıklandı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda 8 Ekim Cuma günü Berlin'de Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım'da Arda şoku yaşanıyor.

Karl-Liebknecht Stadı'nda basına ve taraftara açık yapılan antrenmanın toplu çalışma bölümünde yer alan Arda, herhangi bir müdahaleye uğramamasına rağmen kasığında oluşan rahatsızlıktan dolayı antrenmanı tamamlayamadı.

Ağrıları dinmediği öğrenilen ve oldukça üzgün görülen Arda Turan, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile görüştükten sonra, takım doktoru Cengiz Dinç ile saha içinde bir süre yürüdü.

İdmandan çıkan Arda, basın mensuplarına kendi ağzından, Almanya maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Başarılı futbolcu daha sonra özel bir araçla kamp yapılan Schwielovsee Oteli'ne götürüldü.

Ayrıca antrenmana İsmail Köybaşı, ayağında oluşam ödem nedeniyle katılmazken, sakatlığı bulunan Hamit Altıntop takımdan ayrı koşu yaptı.

Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink yönetimindeki antrenman dayanıklılık testi ile başlarken, yarı sahada taktik ağırlıklı maçla sona erdi.

ATİLLA ÖZDEMİR/BABELSBERG (DHA)

Haberin Devamı