Spor Milli futbolcu denizde kayboldu

Milli futbolcu denizde kayboldu

Paylaş
Milli futbolcu denizde kayboldu

Futbol dünyası şokta. Ankaraspor'da oynayan 1994 doğumlu futbolcu Sedat Yüce'nin tatil yaptığı Alanya'da denizde kaybolduğu öğrenildi. TFF, Yüce'nin vefat ettiğini açıkladı

Ankaraspor Kulübü Menajeri Ender Yurtgüven yaptığı açıklamada, "Maalesef bu üzücü haberi saat 16.00 civarında aldık. Henüz kendisine ulaşamadık. Araştırmalar devam ediyor. Biz de şu anda yola çıktık, Alanya'ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir haber alırız' dedi.

Haberin Devamı

ANKARASPOR'A TRANSFER OLMUŞTU

Futbola Amasya'da başlayan ve daha sonra Samsunspor'un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor'a transfer olmuştu. Sedat Yüce, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda U19 Milli Takımı'nda da forma giymişti.

Bu arada Sedat Yüce, en son 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı tweet'te "Alanya yanıyor" ifadesini kullanmıştı.

TFF VEFAT ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Milli futbolcunun denizde kaybolduğu haberine karşılık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sedat Yüce'nin vefat ettiğini duyurdu. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Milli futbolcumuz Sedat Yüce'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ankaraspor'un bu sezon Keçiörengücü'nde kiralık oynayan 1994 doğumlu futbolcusu Sedat Yüce, Akdeniz Oyunları'nda 3 defa U19 Milli Takım forması giymişti. Merhum Sedat Yüce'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, Ankaraspor ve Keçiörengücü camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı