Spor Miller'dan iddialı açıklamalar

Miller'dan iddialı açıklamalar

Paylaş
Miller'dan iddialı açıklamalar

Bursaspor'un yeni gol silahı Kenny Miller, kazanmayı seven bir yapıya sahip olduğunu söyledi

İskoçya’nın Glasgow Rangers takımından devre arasında transfer edilen golcü yıldız Kenny Miller, Bursaspor’un resmi dergisine açıklamalarda bulundu.

6 yaşındayken futbola başladığını, daha sonra 8 yaşında altyapı takımlarına katılarak yukarılara çıktığını ifade eden Miller, hayatı boyunca unutamadığı anların Rangers ile yaşadığı şampiyonluklar olduğunu belirtti.

İskoç Milli Takım formasını da 50 kez giydiğini ve kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu söyleyen Miller, "Rangers sözleşmeyi uzatmadığı zaman, gelecek durağım neresi olacak diye düşünmeye başladım.

Bursaspor’dan teklif geldi. Çok mutlu oldum Bursaspor’un teklifinden. Bursaspor’a gelip, takımın tekrar şampiyon olmasında ve Avrupa’da mücadele etmesinde yardımcı olabileceğimi düşündüm. Bunun için de Bursaspor’u tercih ettim" dedi.

"SÜREKLİ KONUŞURUM"

Kazanmayı seven bir yapısı olduğunu belirten Miller, "Devamlı kazanmak isteyen yapıya sahip bir insanım. Bazı şeyler yolunda gitmediği zaman, sahada da bunları sürekli konuşan ve arkadaşlarımı kazanmaya iten bir yapıya sahibim.

Bunları söyleyenlere çılgın olduklarını söylerdim. Futbol artık çok farklı. Eskisi gibi 33-34 yaşına kadar oynanmıyor. Benim Rangers’tan eski takım arkadaşım David Weir, şu an 40 yaşında ve hâlâ futbol oynuyor.

Ben de uzun süre onun gibi futbol oynamayı düşünüyorum. ve inşallah çok uzun bir süre futbol oynamaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı