Spor Miller atarsa Bursa kazanıyor

Miller atarsa Bursa kazanıyor

Paylaş
Miller atarsa Bursa kazanıyor

Bursaspor, devre arasında Glasgow Rangers takımından transfer ettiği Kenny Miller'in gol attığı maçlarda puan kaybı yaşamadı

Bu sezonu da zirvede bitirmek isteyen geçen yılın şampiyonu Bursaspor’un devre arasında büyük umutlarla transfer ettiği Kenny Miller, takımına puan kazandırmaya devam ediyor.

Ligin ikinci yarısında transfer edilen ve Ertuğrul Sağlam’ın vazgeçilmez oyuncuları arasına girmeyi başaran Miller, Bucaspor maçında attığı golle galibiyette önemli rol oynadı.

Miller, ilk kez Konyaspor maçında yeşil-beyazlı formayı giydi. Yeni transfer olduğu için bu karşılaşmada 64. dakikada oyuna dahil olan Iskoç golcu, 26 dakikalık bölümde rakip fileleri havalandıramadı. Miller’in gol atmadığı maç 0-0 sona erdi ve Bursaspor, 1 puana razı olmak zorunda kaldı.

Bursaspor ardından Galatasaray’ı konuk etti. Yeşil-beyazı takım güçlü rakibini 2-0 yenerken ilk gol 33. dakikada Kenny Miller’den geldi ve Bursaspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yeşil-beyazlı takım bir hafta sonra yine sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Bursaspor’u 1-0 öne geçiren Hayrettin’in kendi kalesine attığı golde pozisyon içinde olan ve golün gelmesinde büyük pay sahibi olan Miller, 1-1 devam eden maçta 88. dakikada attığı golle galibiyeti takımına getirdi.

Ardından Miller ve Bursaspor iki haftalık sessizliğe büründü. 1-1 biten Eskişehirspor maçında miller gol atamazken Bursaspor da 2 puan yitirdi. Üst sıraları zorlayan Gaziantepspor’u konuk eden yeşil-beyazlı takım sahadan 4-1 gibi farklı bir yenilgi alıp 3 puanlık bir kayıp yaşarken, hanesine yazılan tek gol de rakipten geldi.

İkinci yarı maçlarında 7 puan yitiren, bu kayıpların 5 puanını iki haftalık süreçte yaşayan Bursaspor, mutlak 3 puan parolasıyla gittiği Bucaspor deplasmanından İskoç golcüsünün katkılarıyla arzuladığı sonuçla döndü.

Bursaspor, İzmir deplasmanında Batalla’nın 46. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken Miller 76. dakikada attığı golle hem skoru belirledi.

Haberin Devamı