Spor Milano'da derin sessizlik: 0-0

Milano'da derin sessizlik: 0-0

Paylaş
Milano'da derin sessizlik: 0-0

Serie A'nın 23. haftasında, zirveyi yakından ilgilendiren maçta, AC Milan ile Lazio 0-0 berabere kaldı

Milano’daki San Siro Stadı’nda oynanan ve hakem Antonio Damato’nun yönettiği maçta, ligde lider konumundaki AC Milan ile üçüncü sıradaki başkent takımı Lazio kozlarını paylaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, evsahibi AC Milan topla daha fazla oynayan taraf olmayı başardı. Mücadelenin ikinci yarısında da eşitlik bozulmayınca iki takım, 1’er puana razı oldu.

İTALYA SERIE A PUAN TABLOSU

Bu sonuçla lider AC Milan puanını 48’e Lazio da 41’e yükseltti. İki ekibin sezonun ilk yarısında Roma’da oynadıkları maç da 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Zirve için önemli müsabakaya evsahibi takım AC Milan, Abbiati, Oddo, Bonera (Dk. 46 Legrottaglie-Dk. 80 Papastathopoulos), Yepes, Antonini, Thiago Silva, Flamini, Emanuelson, Robinho, Pato (Dk. 64 Cassano), İbrahimovic, onbiriyle başlarken, konuk ekip Lazio da Muslera, Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu, Ledesma, Gonzales (Dk. 75 Bresciano), Brocchi, Hernanes, Kozak, Sculli (Dk. 82 Mauri) onbiriyle sahada yer aldı.

Ligin 23. haftasına yarın yapılacak 8 maçla devam edilecek. Haftanın son maçında, 3 Şubat Perşembe günü Bari, FC Inter’i ağırlayacak.

Haberin Devamı