Gündem Midesinden çıkmayan kalmamış!

Midesinden çıkmayan kalmamış!

Paylaş
Midesinden çıkmayan kalmamış!

Tokat'ta akli dengesi bozuk bir kişinin, öldükten sonra yapılan otopsisinde midesinden 1 kilo 400 gram ağırlığında 260 adet madeni para çıktı

Reşadiye İlçesi'nde 1979’dan önce 4 yıl berber çıraklığı ve ardından berberlik yaptığı öğrenilen Mehmet Şahin (46), rahatsızlanarak akli dengesini yitirdi.

Uzun süre ağabeyi Fikri Şahin’in gözetiminde kalan Mehmet Şahin, geçen ay götürüldüğü Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde rahatsızlandı.

Şahin, sevk edildiği Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken hayatını kaybetti. Samsun’da yapılan otopside Şahin’in midesinden 260 adet çeşitli madeni para, 1 adet kurşun, taş parçası ve bol miktarda sigara izmariti çıktı.

Çıkan madeni para ve mermi çekirdeği Şahin’in ağabeyi Fikri Şahin’e teslim edildi. Akli dengesini kaybettikten sonra bu cisimleri yuttuğu tahmin edilen Mehmet Şahin’in 80 yaşındaki annesi Cemile Şahin, 6 çocuğundan dördüncüsü olan Mehmet’in ölümüne çok üzüldüğünü ifade etti.

Ağabeyi Fikri Şahin ise kardeşi Mehmet’in midesinden çıkan 260 adet çeşitli madeni paranın 1 kilo 400 gram geldiğini ve toplam 42 TL tutarında olduğunu söyledi.