Bilim - Teknoloji Microsoft'tan McLaren bombası
Paylaş
Microsoft'tan McLaren bombası

Microsoft'un sır gibi sakladığı Windows Phone 8.1 canavarı "McLaren" ortaya çıkıyor!

Microsoft uzun süren bir süreçten sonra Nokia'yı kendi bünyesine kattı. Dev şirket şimdi de ses getirecek yeni bir amiral gemisi telefonun peşinde...

Sızıntılarıyla tanıdığımız @evleaks , Microsoft'un çok gizli tutulan cihazının kod adının McLaren olabileceğini iddia ediyor. Cihaz hakkında şu an için teknik bir bilgi sızmazken, @evleaks aynı zamanda Amerika'nın köklü GSM operatörleri Verizon, AT&T, Verizon gibi dev firmaların cihazı gördüğünü ve satışına destek vereceklerini aktardı.

@evleaks'in elde ettiği raporda McLaren cihazının Windows Phone 8.1 Blue GDR1 yazılımıyla gelecek ilk akıllı telefon olacağı da belirtilmiş. Raporda 2014'ün ikinci yarısında Amerika'da ve Avrupa'da satışa çıkacak cihazların kod adlarından ve tanıtım tarihlerinden de bahsediliyor.

Makepeace, Dempsey, Talkman ve phablet cihaz olan Cityman gibi kod adlarının geçtiği raporda hiç bir teknik bilgi yer almıyor. Bakalım Nokia'yı satın alan Microsoft bu cihazların hangilerinde hangi kullanıcıya hitap edecek ve donanımları nasıl olacak?

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı