Magazin Michael'in abisi Atıl için geliyor

Michael'in abisi Atıl için geliyor

Paylaş
Michael'in abisi Atıl için geliyor

Geçen yıl ölen Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın abisi Jermaine Jackson, Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun özel konuğu olarak Türkiye'ye geliyor

Jackson, Kutoğlu’nun İstanbul Fashion Week kapsamında düzenleyeceği defileyi izleyecek.

Haberin Devamı

70’li yıllarda Michael Jackson’la birlikte, Jackson-Five grubunun üyesi olarak sahneye çıkan, sonraları Michael Jackson’ın danışmanlığını yapmaya başlayan Jermaine Jackson, Türkiye’ye geliyor.

Jackson, Amerika’dan tanıdığı ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun defilesini izlemek üzere yarın İstanbul’da olacak.
Müslüman eşi Halima birkaç yıl önce New York Moda Haftası kapsamındaki defilesini izlemeye gittiğinde Kutoğlu ile tanışan Jermaine Jackson, İstanbul’da kaldığı süre boyunca Swissotel’de konaklayacak.

Ve yarın akşam Kutoğlu’nun 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergileyeceği defileyi izlemek üzere Santralİstanbul’da olacak.

YILDIZLARI BULUŞTURACAK

Geçen yıl İstanbul Fashion Week’teki defilesinde dünyaca ünlü top model Alek Wek’i podyuma çıkaran Atıl Kutoğlu’nun yeni defilesi de yıldızlar geçidi gibi olacak. Alman Franziska Knuppe, Amerikalı Georgina Cooper ve Japon Vogue’unun son sayısının kapağını süsleyen siyahi model Christelle Koko, perşembe akşamı Kutoğlu defilesinde görev alacak.

Haberin Devamı