Türkiye (Son Dakika) Mevlit kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı

Mevlit kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı

Paylaş
Mevlit kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı

Adana'da cezaevinde ölen Kemal Bakadur'un taziyesinde karşılaşan iki grup arasında çıkan çatışmada 3 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı

Silahlı çete üyeliğinden Bitlis Kapalı cezaevinde yatan Kemal Bakadur (32), bir hafta önce geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Haberin Devamı

Kemal Bakadur’un cenazesi toprağa verildi, Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde de taziye çadırı kuruldu. Çıkar amaçlı suç örgütü ile bağlantılı olan iki grup da dün gece Bakadur’un ölümünün yedinci gecesi verilen mevlit yemeğine gitti.

Gruplardan ihale ve icra davalarından satış işlemlerini takip eden Çiçekçi Kemal lakaplı Kemal Daş’ın adamları ile Sarkan Avcuner’in adamları karşılaştı. Aralarında kavgalı olan gruptan bazı kişiler, taziye evinde tabancalarına sarıldı. Çıkan çatışmada, her iki gruptan 8 kişi yaralandı.

Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Mahmut Daş (36), Ömer Omay (36) ile Orhan Omay (32) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Adnan Omay (30), Atilla Metin (42), Aydın Daş (36), Serkan Avuncaner (36), Abdurrahman Akgönül’ün (36) tedavileri sürüyor.

Haberin Devamı

Çatışmanın uyuşturucu sattırma meselesinden kaynaklandığını belirleyen polis bazı şüphelileri gözaltına alarak soruşturmayı sürdürüyor.

DHA