Gündem Metrobüs sapığına suçüstü

Metrobüs sapığına suçüstü

Paylaş
Metrobüs sapığına suçüstü

Metrobüslerde ceketinin cebini delerek elleriyle kadınları taciz eden bir kişi suçüstü yakalandı

Metrobüslerde ceketinin cebini delerek elleriyle kadınları taciz eden bir kişi, yolcu kılığına giren Güven Timleri tarafından sapıklık yaptığı sırada suçüstü yakalandı.

İstanbul'da Avcılar-Zincirlikuyu arasında sefer yapan metrobüslerde tacize uğrayan kadınlar polise şikayete koştu. Tacizler normal sayının üzerine çıkınca, Güven Timleri harekete geçti.

Yolcu kılığına giren Asayiş Şube'ye bağlı Güven Timleri mesailerini metrobüslerin içinde sefer yaparak geçirmeye başladı. Özellikle yolcu sayısının normalin üzerine çıktığı sabah ve akşam iş çıkışı saatlerine yoğunlaşan ekipler, sonunda sapığı yakalamayı başardı.

İNMEDEN 3. KEZ

2'şerli ekip olarak görev yapan Güven Timleri önceki gün saat 19.00 sıralarında Avcılar'dan metrobüse bindikten sonra hiç inmeden 3 kez Zincirlikuyu'ya kadar gidip dönen bir yolcuyu fark etti.

Elleri sürekli olarak ceketinin cebinde olan yolcudan etrafındaki kadınların rahatsız olduğuna dikkat çeken ekip, söz konusu kişiyi gözaltına aldı.

CEBİ DELİK ÇIKTI

Bu sırada, tacizcinin yanında olan ve isimlerinin Z.D. ve Z.B. olduğu öğrenilen iki kadın da şikayetçi oldu. Şikayetçi iki kadın ile birlikte tacizci, Merkezefendi Polis Merkezi'ne götürüldü.

Burada yapılan kontrolde, metrobüs sapığının ceket ceplerinin delik olduğu fark edildi.

Elini ceket cebine soktuktan sonra kadınlara yaklaşan sapık adamın, çıplak elle tacizde bulunduğu anlaşıldı. Şikayetçi olan kadınların da ifadesi alındıktan sonra, dosyası hazırlanan metrobüs tacizcisi Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.