Spor Mesut formasıyla gurur duyuyor

Mesut formasıyla gurur duyuyor

Paylaş
Mesut formasıyla gurur duyuyor

Mesut Özil, Almanya milli takımı formasını giydiği için gurur duyduğunu söyledi

Alman Milli Takımı sponsoru olan Mercedes Benz’in Berlin’deki bayisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mesut, Türkiye’ye karşı önemli bir maç oynayacaklarını anlatarak, "Arkadaşlarıma karşı oynayacağım. Motivasyonum yüksek olacak. Amacımız maçı kazanmak" dedi.

Futbolculardan Mesut Özil ve Philipp Lahm basın toplantısında Türk ve Alman gazetecilerin maça ilişkin sorularını yanıtladı.

Mesut, Türkiye’ye karşı oynamaktan mutlu olacağını dile getirerek, Yenmek için her şeyi yapacağız. Türk Milli Takımı’ndaki bazı oyuncularla iletişimdeyim. Onlarla oynamaktan mutluluk duyarım. 3. nesil bir Türküm. Almanya’da doğdum ve büyüdüm. Almanya için oynamaktan gurur duyuyorum. Başka milli takımda oynamak benim için söz konusu değildi" diye konuştu.

"NURİ ŞAHİN OYNARSA SEVİNİRİM"

Alman Milli Takımı’nda herkesin kendisine destek olduğunu belirten Mesut, şöyle devam etti: "Almanya için oynamaktan çok gururluyum. Herkes bana destek veriyor. Çocuklar ve gençler beni örnek olarak görüyor.

Her iki tarafın birbirlerine dostane davranması önemlidir. Nuri Şahin’in durumunu olumlu görüyorum. Şu anda iyi durumda. Ligde de iyi oynuyor. Arda’yı televizyondan tanıyorum. Çok yetenekli. Nuri oynarsa sevinirim.

Türk Milli Takımı’nda, Bundesliga’da oynayan futbolcular var. Onun dışında Tuncay ve Aurelio gibi oyuncuları tanıyorum. Güçlü bir takım. Türkiye ile oynamaktan dolayı sevinçliyim

GOL ATARSA TEPKİSİ NE OLACAK?

Karşılaşmada gol atması durumunda sevinç yaşayıp, yaşamayacağı ile ilgili bir soruya başarılı futbolcu Mesut, "Gol atarsam, tabii ki aniden tepki vereceğim. Bakalım" şeklinde yanıt verdi.

"BAŞKA MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK SÖZ KONUSU DEĞİLDİ"

Mesut, bir gazetecinin, "Alman Milli Takımı’nı değil de Türk Milli Takımı’nı seçseydin, Real Madrid’de oynayabilir miydin" şeklindeki sorusuna, "Hiç düşünmedim. Zaten başka bir milli takımda oynamak benim için söz konusu değildi. Dünya Kupası’ndaki oyunum Real Madrid’de oynamamı sağladı" diyerek cevap verdi.

LAHM: HAMİT'LE MAÇI KONUŞTUK

Alman Milli Takım Kaptanı Philipp Lahm da basın toplantısında, şunları söyledi: "Hamit ile sohbet ettik. Maçla ilgili konuştuk. Türkiye’nin maçı ilgiyle takip ettiğini söyledi.

Zor olacağını biliyoruz. Maça çok sayıda Türk taraftar gelecek. Birbirlerine iyi davranmalarını bekliyoruz. Cuma günü iyi bir futbol festivali yaşanacak. Türk Milli Takımı’nın çok iyi oyuncuları var. Takım ruhu önemlidir. Türkiye çok iyi takım. Emre gibi aksiyonları olan oyuncuları var."

2

Haberin Devamı