Magazin Mesut Ferrari'den hızlı çıktı

Mesut Ferrari'den hızlı çıktı

Paylaş
Mesut Ferrari'den hızlı çıktı

Mesut Özil, Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusunun eski sevgilisiyle birlikte olmaya başladı

Real Madrid'in yıldızı, Aida ile Milano'da görüntülendi. Venezuela asıllı modelin Matteo Ferrari'den Aron adında üç yaşında bir de oğlu var Lugano'ya attığı yumrukla Beşiktaş'ın Fenerbahçe yenilgisinin sorumlusu olarak gösterilen Matteo Ferrari'ye bir darbe de Mesut Özil'den geldi.

Haberin Devamı

AIDA YESPICA'NIN SEKSİ POZLARI!

Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı, Ferrari'nin eski sevgilisi Aida Yespica ile birlikte olmaya başladı.

İtalyan basını, Mesut'u Aida ile Milano'da ünlü bir restaurantta birlikte yemek yerken görüntüledi. Mesut'un gece hayatındaki bu süratini ise Cristiano Ronaldo'dan aldığı öne sürüldü. İspanyol basını Mesut'un CR7'den bir şeyler öğrenmeye başladığını ve çapkınlık konusunda Portekizli yıldızın ayak izlerini takip ettiğini savundu.

REAL'E transfer olduktan sonra 1.5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Lagerblom'dan (28) kısa bir süre önce ayrılan Mesut'un Aida ile birlikte olmak için sık sık Madrid'den Milano'ya uçtuğu öne sürüldü.

Çapkın ama hayırsever

G.Antep'in devre arasında Frankfurt'tan transfer ettiği Cenk Tosun, LİG TV'ye verdiği röportajda Mesut'un yardımsever bir insan olduğunu söyledi. Mesut'u yakından tanıdığını anlatan Cenk, 'Her yerde Türk olduğunu vurguluyor ama Alman milli takımı için ter dökeceğini söylüyor. Ülkesine olan sevgisi de oldukça fazla. Geçenlerde Yozgat'a gitti ve oradaki muhtaç insanlara yardım etti. Mesut'a yapılan hakaretler bence tamamen haksız' dedi.

Haberin Devamı