Spor Mesut Bakkal: Bizim için final maçıydı

Mesut Bakkal: Bizim için final maçıydı

Paylaş
Mesut Bakkal: Bizim için final maçıydı

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında, kümede kalma çabası içindeki Bucaspor'u 5-3 yenen Ankaragücü'nün teknik direktörü Mesut Bakkal, karşılaşmanın kendileri açısından bir final maçı olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında Bakkal, maçta ucuz goller yediklerini anlatarak, "Mağlup olsaydık üzülmezdik. Çünkü futbolcularım iyi bir oyun ortaya koydular. Devre arasında oyuncularıma ’en az 4-5 olur’ dedim. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Çok iyi destek verdiler. Ucuz goller yedik. Bu maç bizim için final maçıydı. Güzel bir çıkışımız var. Çok gol yememizi engellemeliyiz" dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün maçta penaltından bir golüne imza atan Vittek ise seyircileri mutlu ettiklerini belirterek, "Taraftarlarımız mutlu olmalı. Futbol gol için oynanıyor. Talihsiz goller yedik" diye konuştu.

Başkent ekibinin oyuncularından Uğur da güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Alt tarafla bağlantımızı kesme maçıydı. Ligi ilk 8 içinde bitirmek hedefimiz. Bunun için uğraşacağız" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek de maç sonrasında yaptığı açıklamada, 19 Nisan’daki mahkeme sonrasında ne karar çıkarsa çıksın, göreve devam edeceklerini söyledi.

-BUCASPOR CEPHESİ-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise maç sonunda yaptığı açıklamada, berabere kaldıklarında dahi üzülecekleri maçı 5-3 kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Futbolcularının 85 dakika çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Karafırtınalar, "Yorulan takımım 85 ve 90. dakikalarda yediği gollerle maçı kaybetti. Berabere kaldığımızda daha üzüleceğimiz maçı 5-3 kaybettik. Üzgünüz. Ankaragücü’nün bu kadar agresif oynayacağını düşünmüyorduk. Kazandığımız sürece ligde kalabiliriz" dedi.

Futbolculardan Erkan ise hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirterek, "İyi bir futbol oynadık. Üç gol atıp maçı kaybediyorsak, bu kişisel hatalardandır. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür dileriz" diye konuştu.

Sercan da maç için konuşmaya gerek olmadığını ifade ederek, ligde kalma adına son şansları iyi değerlendiremediklerini kaydetti.