Spor Mestalla'nın yeni yıldızları İstanbul'dan çıkacak

Mestalla'nın yeni yıldızları İstanbul'dan çıkacak

Paylaş
Mestalla'nın yeni yıldızları İstanbul'dan çıkacak

Alt yapısından yetiştirerek futbol dünyasına Isco ve David Silva gibi yıldızları kazandıran Valencia CF, kulübün Yönetim Kurulu Üyeliği ve Futbol Vakıf Başkanlığını yapmış olan Társilo Piles'in oğlu Javier Piles'in girişimleri ile genç yetenek avı için İstanbul'a geliyor

En yetenekli futbolcuları ve teknik adamları yetiştirmek için detaylı hazırlanmış teknik ve taktiksel gelişim planlarından oluşan Valecia Futbol Kampı’nın misyonu, saygı, eğitim, azim ve alçak gönüllülük, ile Valencia CF’i gelecekte gururla temsil edecek futbolcuları yetiştirmek olarak tanımlıyor.

Hayal Fabrikası olarak da bilinen futbol kampı Gloval Academy yöneticisi Francisco Joaquin Perez Rufele, Kulüp başkanı Amadeo Salvo ve Yönetim Kurulu’nun altyapıyı güçlendirme hedefi ile hayata geçirildi. Valencia CF, futbol kampı ile en iyileri yetiştirerek dünyanın en iyi futbol okullarından biri olmayı hedefliyor.

Futbola gönül ve emek veren genç yetenekler, resmi Valencia CF koçları tarafından 16 – 21 Haziran 2014 tarihleri arasında özel kamplara alınacak. Katılımcılar teknik, taktiksel, fiziksel ve psikolojik olarak her anlamda özel bir şekilde çalıştırılacak ve Dünya Kupası Şampiyonu olan İspanya’nın futbol sistemi ile eğitilecekler.
Gençlere verilecek derslerin ardından akşamüstü antrenör eğitim ve seminerleri başlayacak. Antrenör ve antrenör adaylarına verilecek eğitimlerde Valencia CF ve İspanyol metodolojisi, sistematiği, yeni antrenman teknikleri, oyuncu izleme vb.. konular üzerine teorik ve pratik eğitimler verilecek. Valencia CF sertifikalarının dağıtılacağı seminerlere katılım sınırlı.

6-16 yaş arası tüm kız ve erkek çocukların katılabileceği bu eğitim Darüşşafaka’nın Maslak’taki, 1 futbol sahası, özel futbol aktiviteleri ve açık kondisyon aktivitelerinin gerçekleştirilebileceği, başka alanları da olan tesislerinde verilecek. Genç yıldız adayları İspanya’da futbol eğitimi alma hayallerini gerçekleştirebilmek için tesislerde kampa hazırlık çalışmalarına haftalar öncesinden başladılar.

Resmi Valencia CF genç takım antrenörleri bire bir eğitim almanın ayrıcalığı yaşayacak yıldız adayları Valencia CF antrenörlerinin seçeceği en yetenekli iki çocuk Valencia CF İspanya futbol kampına alınacak.

Seçilen yetenekli yıldız adayları total futbolun dünya üzerindeki en büyük temsilcilerinden biri olan Yarasalar tarafından, İspanya’da eğitilecek, geleceğin Isco ve Silva’ları olabilmek için mücadele edecek. Kulübün futbol kampının bulunduğu İskoçya, Jamaika, Kosta Rika, Malta, İsviçre, Japonya, Mısır, Sudi Arabistan ve Brezilya gibi ülkelerden iki yüzün üzerinde çocuk bu kampta A takıma yükselme ve Mestalla’daki taraftarlarına yeni zaferler yaşatma hedefiyle eğitim alacaklar.

Haberin Devamı