Spor Messi sessizliğini bozdu!

Messi sessizliğini bozdu!

Paylaş
Messi sessizliğini bozdu!

Kupa başlangıcından beri basın karşısına çıkmayan Messi, ani bir kararla sessizliğini bozdu

Arjantin milli takımının hazırlık kampı Cidade da Galo'da basın mensuplarına konuşan Messi, Bosna maçının ilk yarısındaki oyun düzeniyle ilgili "Böyle bir düzende oynamaya alışık değiliz" dedi. İkinci yarıdaki gibi 4-3-3 düzenini tercih ettiğini söyleyen Messi, takıma nefes aldıracak düzenlemelerin yapılmasından kendini nasıl daha iyi hissedeceğine kadar birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

"Biz Arjantiniz, karşımızda kimin oynadığını önemli değil. Maç sırasında oyun düzeni değiştirilebilir, o an en verimli olacağı düşünülen sisteme adapte olunabilir" diyen Messi ilk yarı 5-3-2 düzeniyle oynatan Sabella'nın ikinci yarı 4-3-3 sistemine geçmesiyle kendini daha rahat hissettiğini de gizlemedi ve sözlerini şöyle tamamladı:

"İkinci yarı oyun düzenini değiştirmek Alejandro'nun tasarrufu. Forvet sıkıntımız olduğunu farketti, Higuain'in girişiyle ilk yarıdan çok daha fazla pozisyon geliştirebilikdik. İlk yarı topa hakim olmakta baya zorlandım, hakim olduğum zamanlarda da kalenin uzağında ters tarafta kalıyordum. Tersten pas atmaya alışık değiliz. Ikinci yarı bildiğimiz ve hoşumuza giden oyunu oynadık"

CANAN KAYA, RİO DE JANEİRO / DHA

Haberin Devamı