Spor Messi-Ronaldo düellosu

Messi-Ronaldo düellosu

Paylaş
Messi-Ronaldo düellosu

La Liga'da gol krallığında 24'er golle ilk sırayı paylaşan Barcelonalı Messi ve Portekizli Ronaldo, milli takımlarının hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

İsviçre’nin Cenevre kentinde oynanacak Arjantin-Portekiz maçında rakip olacak ikiliden Messi, 2 gün önce Barcelona’nın Atletico Madrid’i 3-0 yendiği maçta takımının tüm gollerine imza attı.

Ronaldo da Real Madrid’in Real Sociedad’ı 4-1 yendiği maçta fileleri 2 kez havalandırdı. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, maçı Messi-Ronaldo düellosu olarak görmediğini, ancak maçta iki oyuncu arasındaki rekabetin taraftarları memnun edeceğini söyledi.

3 ay önce hazırlık maçında son dünya şampiyonu İspanya’yı 4-0 yenen Portekiz’in Arjantin’i de yenmek istediğini belirten Bento, maçı çok ciddiye aldıklarını kaydetti.

Hazırlık maçı, Arjantin Teknik Direktörü Sergio Batista için de yeni oyuncuları Temmuz’da oynanacak Amerika Kupası öncesi test etme fırsatı doğuracak. Portekiz’in Arjantin maçı kadrosunda Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida da yer alıyor.

Haberin Devamı