Magazin Meryem 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16. bölümde neler oldu?

Meryem 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16. bölümde neler oldu?

Paylaş
Meryem 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16. bölümde neler oldu?

Meryem 16. bölümü ile nefes kestikten sonra yeni bölümde neler olacağının ipuçlarını 17. bölüm fragmanında bulmak isteyen izleyiciler Google üzerinden araştırıyor. Meryen son bölümde Meryem, yakınındaki sevdiklerinin tek tek zarar görmesinden sonra artık daha fazla acı kaldıracak halde değildir. Yaşanan duygu yüklü dakikaların ardından merak edilen Meryem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Meryem son bölüm özeti...

Meryem son bölümü ile yine çok beğenildi. Her çarşamba son bölüm biter bitmez yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Heyecan dolu 16. bölümü izleyenler Meryem yeni yani 17. bölüm fragmanını bekliyor. 16. bölümde Meryem, Savaş’a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı alıyor! Meryem, Savaş’ı son kez mi görüyor? Peki yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı mı? 17. bölümde neler olacak? İşte Meryem dizisi hakkında izleyici tarafından merak edilenler…


YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne serecen Meryem dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy'a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.


MERYEM SON BÖLÜM ÖZETİ


Meryem, Savaş’a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı alıyor! Meryem, Savaş’ı son kez mi görüyor?
Meryem, yakınındaki sevdiklerinin tek tek zarar görmesinden sonra artık daha fazla acı kaldıracak halde değildir. Savaş’a karşı iyi yönde hissettiği duygularının onu da hedef haline getireceğini düşünür. Fakat Savaş, kaçarak değil yanında kalarak her şeyle mücadele etmeleri gerektiğini belirtir.

Haberin Devamı