Ekonomi Mercedes'in Maybach S-Serisi ortaya çıktı

Mercedes'in Maybach S-Serisi ortaya çıktı

Paylaş
Mercedes'in Maybach S-Serisi ortaya çıktı

Mercedes-Benz, yeni Maybach S-Serisi için standart S-serisi modelleri üzerinden birçok tasarım revizyonu gerçekleştirme yoluna gitti.

Alman otomotiv devi Mercedes Benz‘in en üst segmenti, Maybach S-Serisi, Cenevre Motor Fuarından önce ortaya çıktı. Ultra lüks olan bu cesur sedan, markanın yeni bir konsepti olan iki tonlu renk kombinasyonu ile göz kamaştırıyor. Geliştirilen model, Maybach 6’da da göze çarpan dikey tasarımlı yeni bir ön ızgara, değiştirilmiş tampon tasarımları ve yoğun krom kullanımı ile artık çok daha cesur.

Maybach S-Serisi, iki farklı benzinli motor seçeneği ile gelecek. S560 modelinde 458 beygir gücündeki tuboşarjlı 4.0 litrelik V8 motor kullanılırken, S650’de ise 612 beygir gücündeki turboşarjlı 6.0 litrelik V12 motor tercih edilmiş. Bu güçlü motor 0-100 km/s hıza sadece 4.7 saniyede çıkıyor.

Dört kapılı olan sedanda yapılan en büyük tasarım değişikliği, iki tonlu renk kombinasyonu. Mevcut dokuz farklı renk kombinasyonu, yeni Maybach S-Serisi’ni rakiplerinden çok daha özel kılıyor. Ayrıca kabin içindeki deri döşemelerde de yeni iki renkli kombinasyonlar mevcut. Bunlardan bazıları; kahverengi-siyah ve bej-siyah.

Nisan ayında Avrupa’da satışa çıkacak olan Mercedes-Benz Maybach S-serisi, yaz aylarında ise ABD pazarında yerini alacak.


LENOVO MOTO Z2 PLAY İNCELEME

Haberin Devamı