Magazin Meral Kaplan kızının bakıcısının saldırısına uğradı

Meral Kaplan kızının bakıcısının saldırısına uğradı

Paylaş
Meral Kaplan kızının bakıcısının saldırısına uğradı

Oyuncu Meral Kaplan çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia etti. Olayla ilgili Duymayan Kalmasın'a konuşan Meral Kaplan bakıcıya dava açtığını söyledi

Meral Kaplan 3 yaşındaki kızını emanet ettiği 60 yaşındaki Rus bakıcısı tarafından saldırıya uğradığını iddia edip şikayette bulundu.

Meral Kaplan yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

"Bakıcımız 60 yaşındaydı, ayrılmak istiyordu. Ben de 'sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı, ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme, polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı.


​'CANIMI ZOR KURTARDIM'


Beni en çok üzen şey de eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Yıllardır o kadınla birlikte üzerimde hakimiyet kuruyordu. Canımı zor kurtardım ben, eşim de oturdu izledi. Daha sonra bakıcı benden özür diledi. Ama benim sinirlerim çok bozuk şu an yaşadıklarımın hepsini anlatamıyorum. Anlattıkça ağlıyorum. Daha sonra hepsini anlatırım ."

Meral Kaplan bu olaydan sonra 2011 yılında evlendiği Erkan Kahnioğlu ile boşanıyor. Meral Kaplan hem eşine boşanma davası açtı hem de bakıcıya dava açtı.

Çiftin Ela adında 3 yaşında bir kızı var.




Meral Kaplan: Kendime güvenim geldi


MERAL KAPLAN KİMDİR?


Meral Kaplan 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz mevkiinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir iş yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı. Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı.

Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu.

Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı.




Meral Kaplan: Seçkin bunu affedemez

Haberin Devamı