Osman Şenher Mekan farkı
HABERİ PAYLAŞ

Mekan farkı

Galatasaray’ı sezon başından beri ilk defa bu kadar gayretli ve istekli gördüm. Üst üste alınan yenilgiler taraftarı patlama noktasına getirdi. Futbolcular tekrar bir aksilik yaşamamak için maça iyi motive olmuşlar. Büyüleyici Arena Stadı’nı 30 bin taraftar yine bayram yerine çevirdi. Bu müthiş tezahürat, Eskişehirspor’u olumsuz etkilerken, bilhassa maçın ilk yarısı Galatasaray’a şov yaptırdı.

[[HAFTAYA]]

Sağdan Serkan Kurtuluş ve Colin Kazım, soldan Hakan Balta ve Culio, ortadan Sabri ve önde Stancu şov yaptılar. Paslaşma, yardımlaşma en üst seviyedeydi ve ilk 45 dakika 3-0 kapanırken herkes Galatasaray’ın gol rekoru kıracağını düşünüyordu. Ama futbol garip bir oyun. Biraz gevşersen tokadı anında yiyorsun. Eskişehirspor’un üst üste attığı iki gol bir anda keyifleri kaçırdı.

Haberin Devamı

Taraftar “Yine galip gelemeyeceğiz” derken, Baros’un altın kafası Galatasaray’ı rahatlattı. Sonuçta istenince oluyor. Galatasaraylı futbolcular 3 maç üst üste böyle oynasın, stada 50 bin taraftar gelir. Demek ki kendilerine bakınca, isteyince iyi futbol oynayabiliyorlar. Gol yollarında da sorun yaşamıyorlar. Hagi’yi kutluyorum. “Yavaş yavaş düzeleceğiz. Daha iyi olacağız” diyordu. Dün gece Serkan’ın sağ bekte, Sabri’yi de orta sahada oynatarak Galatasaray’ın hücum gücünü artırdı. Bu sezon şampiyonluk gitti. Ama takım bu tempoda oynamaya devam ederse Gaziantepspor’u eleyebilir, hatta Türkiye Kupası’nı da kazanabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder