Spor Meireles'ten sert açıklama

Meireles'ten sert açıklama

Paylaş
Meireles'ten sert açıklama

Bu hafta içinde gelen CAS kararının ardından Fenerbahçe'den ayırılacağı iddia edilen Meireles'ten jet açıklama geldi

Senegalli golcü Moussa Sow ile Portekizli yıldız Meireles sarı lacivertli ekipten ayrılmak istedikleri iddia edilmişti. Bu haberin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından, Portekizli oyuncu Meireles, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Meireles'in flaş açıklamaları; "Ben bu takımı seviyorum. Kulubume bağlı bir oyuncuyum. Bunu herkes biliyor. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sonuna kadar üzerime düşeni yapacağım.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zor günler geçiriyoruz. Bu doğru. Ama böyle bir dönemde ayrılacak, bırakacak diye dedikodular çıkarılmasını bana saygısızlık olarak değerlendirdiğimi herkesin bilmesini istiyorum.

Türkiye'de normal futbolla ilgili sorunlar dışındda bu tip dedikodularla uğraşmak futbolcuları yıpratıyor. Özellikle yabancı futbolcular için bu anlaşılması zor bir durum. Buna bir son verilmesi gerektiğini düşünüyorum."

SOW KADRODAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe'de Senegalli golcü Moussa Sow, Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan Sow, Ersun Yanal tarafından Sivasspor maçının kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

İsveçli oyuncu Holmen ise 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. Sow'un transfer sezonu bitmeden takımdan ayrılması bekleniyor, ama Sow'un bu kararını yönetime bildirmediği ve ayrılma talebinde bulunmadığı belirtildi.

Holmen'in ise lisansı öğleden sonra çıkarıldı. Krasic'in Bastia'ya kiralanmasından sonra Holmen'in işlemleri hızlandı ve bu akşamki maça yetiştirildi. Meireles, Ersun Yanal'ın tercihi doğrultusunda ilk 11'e alınırken, Sow ise 6 kişilik yabancı kontenjanına sığmadı.

hurriyet.com.tr