Yaşam Mehmet Coşkundeniz, 'aşk sanatı'nı konuştu

Mehmet Coşkundeniz, 'aşk sanatı'nı konuştu

Paylaş
Mehmet Coşkundeniz, 'aşk sanatı'nı konuştu

Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve posta.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Coşkundeniz, Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nde aşk sanatını konuştu

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nde aşk sanatı üzerine konuşan Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve posta.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Coşkundeniz, kişilerin tanıdıkları insana değil tanımadıkları insanlara aşık olduklarını ifade etti.

AŞK 2 YIL SÜRÜYOR


Aşk doktoru olarak bilinen ve yazdığı yazılar ile aşkı anlatan Mehmet Coşkundeniz, sonsuza kadar aşık kalınmadığını ve aşk sürecinin 2 yıl olduğunu belirtti.


'EN ÖNEMLİSİ SEKSTİR'


Aşkın karşılık beklemediğini ancak sevginin tam tersi olduğunu vurgulayan Mehmet Coşkundeniz, “Sevgi fedakarlık ister karşılık bekler. Aşkın sonu sevgiye dönüşünce evlilik gerçekleşir. Evlilikler ise 5S kuralı ile sağlıklı yürür. Bu 5S kuralı sevgi, saygı, sabır, sadakat ki en önemlisi de budur ve sekstir” dedi.

SAĞLIKLI BOŞANMANIN DA ÖNEMİNİ VURGULADI


Aşk, sevgi ve evlilik konularının yanında sağlıklı boşanmanın da önemine değinen Mehmet Coşkundeniz, kendisini izleyenlerin sorularını da cevaplandırdı.

Haberin Devamı