Hamit Turhan Mehmet Batdal'ın onuru!
HABERİ PAYLAŞ

Mehmet Batdal'ın onuru!

Haberin Devamı

Son iki yıldır hiç kimse onun kadar itilip kakılmadı. Oradan oraya savruldu. Kulüpsüz kalıp yeniden Galatasaray’a sığındı. Terim de yüzüne bakmadı. Trabzon maçında ise aniden kurtarıcı oldu! Lakin kaçırdığı golle yine hedef tahtasına oturtuldu. Yazıktır, ayıptır, günahtır

Bir Türk genci düşünün ki, uzun yıllar Türk futboluna hizmet verebilecek yeteneklerde olsun, ama bir türlü sabredilmesin. Ülkemize gelen yığınla pespaye yabancıya gösterilen hoşgörü ondan esirgensin. Kaçırdığı bir kaç gol nedeniyle yerden yere vurulsun, sonra da kapının önüne konsun.
[[HAFTAYA]]

Gittiği takımlarda da horlansın, itilip kakılsın. Oradan oraya savrulsun. Sonra kulüp bulamasın, yeniden kovulduğu takıma sığınsın. Ve orada da yüzüne bakılmasın. Sizce böyle bir genç kolay kolay kendine gelebilir mi? Kaybettiği öz güvenini bir daha kazanabilir mi? İşte Mehmet Batdal’ın son iki yıldır yaşadıkları bunlar.

Baros’a sabredenler...

Yeni Hakan Şükür olabilecekken bugün varoluş mücadelesi veriyor. Hiçbir maçta kulübeye dahi alınmazken, Trabzon karşısında aniden kurtarıcı oluveriyor! Oynadığı kısa süre içinde görevini fazlasıyla da yapıyor. Gelgelelim, son saniyelerde kaçırdığı gol nedeniyle yeniden hedef tahtasına oturtuluyor.

Başta hocası Terim tarafından. Adam kazanmakla nam salan Terim, Mehmet Batdal’ı bozuk para gibi harcıyor. Baros’a iki yıldır derviş sabrı gösterenler, söz konusu Mehmet Batdal olunca şahin kesiliyor. Türk futbolunun yarınlarına işte böyle darbe vuruluyor. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Bir gencin onuruyla bu kadar da oynanmaz ki...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder