Magazin 'Medyatik biriyle çıkmam'

'Medyatik biriyle çıkmam'

Paylaş
'Medyatik biriyle çıkmam'

Zeynep Tokuş'un, burnunu kırdığı iddia edip boşandığı jinekolog Alp Nuhoğlu, İstinye Park'ta bir kadınla fotoğrafları çekilince gazetecilere içini döktü

Sütten ağzı yanan Alp Nuhoğlu yoğurdu üfleyerek yiyor! 2005’te evlendiği oyuncu Zeynep Tokuş’un kısa bir süre sonra kendisini dövdüğünü iddia ederek polise başvurmasıyla zor günler geçiren ve geçen yıl boşanan ünlü jinekolog Nuhoğlu, önceki gün İstinye Park’ta bir kadınla görüntülendi. Önce panikleyip koşar adımlarla Masa Restaurant’a giren Alp Bey daha sonra gazetecilere içini döktü. Yanındaki kadının sevgilisi olmadığını belirten Alp Nuhoğlu şöyle konuştu:

ÇOCUKLU BİRİYLE EVLENECEĞİM

“Sakın sevgili falan yazmayım benim sevgilim var ama bu piyasadan değil. Artık öyle medyatik biriyle çıkmam. Ağzım yandı! Bu yüzden basın tarafından çok dayak yedim, hırpalandım. Çıkan haber ve dedikodular yüzünden hastalarım azaldı. Bana büyük zararlar verdi. Bir de çocuklu biriyle evleneceğim, çocuğu olmayan biriyle evlenmeyeceğim, birlikte olmayacağım. Çünkü kadınların çoğu çocuk yapayım gerisi önemli değil diye düşünüyor...”

Haberin Devamı