Rauf Tamer Medeniyetmiş
HABERİ PAYLAŞ

Medeniyetmiş

Haberin Devamı

Haftanın iki olayı, dünya hali’ni çok güzel özetliyor. Birincisi... Rakka Rezaleti. İkincisi... NATO’nun geldiği yer. Devlet falan değil, muhataplarımız birer mafya... Zaten ağababaları kiralık katil kullanıyor. Bu mu “muasır medeniyet?”



Atatürk’ü bile hedefe koyan bu hastalıklı kafa, en önemli müttefiki Türkiye’yi düşman sandalyesi’ne oturtabiliyorsa, diğer müttefikleri için ne derece güvenilir bir kurumdur acaba? Önce bunu düşünsün. Bizi boşversin. Önce bunu düşünsün.


Uluslararası hukuk yok mu? Hayır, yok. Bunlar nizami mücadele nedir bilmez. Ne yazık... Biz de kalleşlik nedir bilmeyiz. Bir bilsek. O zaman anlaşmak kolay. Öyleyse ve inşallah, artık herkes kendi yoluna.

Kazan Kazan Kazan

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği, 3 kazananı olan ender organizasyonlardan biri. Etkinliğin kazananları; Katılımcı Firmalar, Ziyaretçiler ve Otizimli Çocuklar. 2006 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen Yılbaşı Alışveriş Şenliği, sürdürülebilir bir kaynak yaratma modeli olmuştur.

Tohum Otizm Vakfı’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği Yılbaşı Alışveriş Şenliği etkinliklerine toplam 502 firma katılmış, 7.584 biletli kişi ziyaret etmiş ve otizmli çocuklar için önemli kaynak yaratılmıştır. Bu kaynak; 245 otizmli çocuğun 1 yıllık destek eğitim burs masraflarının karşılanmasına, 13.637 öğretmenin ve 90.908 ailenin otizm konusundaki eğitimlerine destek olunmasına ayrıca otizmli çocuklara eğitim veren 53 devlet okuluna 1 yıl boyunca öğretmen eğitimleri verilmesine eş değerdir. .........

120’yi aşkın seçkin firma Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne katılacak. Bu şenlik, sadece otizmli çocuklara katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda hareketliliği ile ekonomik katkı da yaratacak. .........

Vakfı başarıya taşıyan çok değerli bir kadro var. Amatör bir ruhla ama profesyonel bir bilinçle çalışıyorlar... Dikkatli, ilkeli ve disiplinli bu güzel insanlar, Türkiye için ne büyük nimet.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder