Spor 'Medel, Neymar'ın annesine küfretti'

'Medel, Neymar'ın annesine küfretti'

Paylaş
'Medel, Neymar'ın annesine küfretti'

Brezilya teknik direktörü Tite, Beşiktaş ve Şili Milli Takımı futbolcusu Gary Medel'in, Neymar'ın annesine küfrettiğini söyledi

Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nın Güney Amerika Elemeleri'nde grup birincisi olarak kupaya katılmaya hak kazanan Brezilya, Şili'yi 3-0'la geçti ve rakibinin hayallerini suya düşürdü. Maç sonu konuşan Brezilya teknik direktörü Tite'nin hedefinde Beşiktaşlı Gary Medel vardı.

Sputnik'in aktardığına göre; maçta 1 asistle oynayan Neymar'ın Medel'in küfrüne maruz kaldığını öne süren Tite, Neymar'ın gördüğü sarı kartın nedeninin Medel'in Brezilyalı yıldızın annesine küfür etmesinden kaynaklandığını savundu.

Tite, 'Devre arasında ne yaşandığını biliyoruz. Bazen adam annenizi, Neymar'ın annesini ya da benim annemi rencide ettiğinde bunu göğsünüzde yumuşatmanız gerekir. Medel'den bahsediyorum' diye konuştu.

BREZİLYALILAR 'YENİLİN' DİYE KAMPANYA BAŞLATMIŞTI


FIFA 2018 Dünya Kupası'na katılmayı aylar öncesinden garantileyen Brezilya'da vatandaşlar, Arjantin'in aleyhine olacağı için bu geceki Şili maçında milli takımlarının mağlup olması için kampanya başlattı.

Haberin Devamı