Siyaset Meclis üyesi darp edildi
Paylaş
Meclis üyesi darp edildi

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer'in kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından darp edildiği ileri sürüldü

Mermer, şikayetçi olmak üzere geldiği Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünde, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganların meclis üyeliğinden istifa etmesini istediklerini öne sürdü.

Haberin Devamı

Mermer, kendisini darp eden şahısları tanımadığını ifade ederek, "Nakliye büromu öğleden sonraları açıyorum. Ancak şahıslar komşu esnaflardan ne zaman geleceğimi sık sık sormuşlar. Şahıslar içeri girdiğinde büromda çalışıyordum. İçlerinden bir tanesi bana (Belediye meclis üyeliğinden de istifa edeceksin. Senin kalemini kırdık. Haftaya daha farklı geleceğiz) dedi.

Ben de istifa edemeyeceğimi söylediğimde hepsi birden üstüme saldırdı" diye konuştu. Bu arada olay sırasında Hamit Mermer’in yanında bulunan arkadaşı Ali Uzun’un da kavgayı ayırmaya çalışırken darp edildiği öğrenildi.

Mermer’in tedavisi sırasında AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay ile bazı partililer ve meclis üyelerinin de Gölbaşı Devlet Hastanesine gelerek bilgi aldığı belirtildi. Hamit Mermer’in yaklaşık 3 ay önce MHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

AA