Spor Mecidiyeköy'de olay!

Mecidiyeköy'de olay!

Paylaş
Mecidiyeköy'de olay!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, metrobüs durağında bazı Fenerbahçeli taraftarlara saldırmak istedi

Tüm Türkiye nefeslerini tuttu ve 19.00'da başlayacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini bekliyor. Peki dev maç öncesi iki takımdaki son durumlar nasıl?

FLORYA'DA SÜRPRİZ İSİM

Yeni teknik direktörleri Hagi yönetimindeki sarı-kırmızılı takım dün saat 13.00'ten bu yana Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampta. Ayrıca sarı-kırmızılı takımın kampına sürpriz de bir isim geldi.

KADIKÖY'DE UNVAN MAÇI

GALATASARAY'A 2 KÖTÜ HABER



Galatasaray takımının efsane oyuncularından olan Oliveira Capone de kampa geldi. Oyuncularla bir araya gelerek onlara moral veren efsane Brezilyalı maçı tribünden takip edecek.

PİNO TEK FORVET

Bu arada Hagi, Fenerbahçe maçı öncesinde takımdaki eksikler yüzünden revizyona gitti. Sol bekte Insua'nın yerine Hakan Balta oynayacak. Kolombiyalı oyuncu Pino ise tek forvet olacak.

Galatasaray takımının; Aykut, Sabri Neill, Servet Hakan Balta, Mustafa Sarp, Cana, Ayhan, Elano, Misimovic ve Pino 11’i ile sahada olması bekleniyor.

BİLİCA KADRODA YOK

Otoriteler tarafından derbinin favorisi olarak gösterilen sarı-lacivertli takım ise dün akşamdan bu yana kampta. Brezilyalı oyuncu Cristian’ı maç kadrosuna alan Aykut Kocaman, bir diğer Brezilyalı Bilica’yı 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Sarı-lacivertli takımın Galatasaray karşısına şu 11’le çıkması bekleniyor: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Emre, Dia Stoch, Alex, Niang

MECİDİYEKÖY'DE KAVGA ÇIKTI

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan derbi öncesi Galatasaraya taraftarları Mecidiyeköy'de toplandı. Saat 16.00 sıralarında metrobüs durağına doğru yürüyüşe geçen yaklaşık 2 bin taraftar E-5 karayolunu trafiğe kapattı.

Yoldan yürüyerek metrobüs Zincirlikuyu Metrobüs durağına ulaşan taraftarlarla polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Metrobüs durağına ulaşan taraftarlar burada bekleyen bazı Fenerbahçeli taraftarlara saldırmak istedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlara polis engel oldu. Durağa sığmayınca metrobüs yoluna taşan taraftarlar, polis kontrolünde gelen metrobüslerle Kadıköy'e gönderildi.

Haberin Devamı