Magazin Mazeretim var, çok yorgunum ben!

Mazeretim var, çok yorgunum ben!

Paylaş
Mazeretim var, çok yorgunum ben!

MFÖ'nün Washington ve Boston konserleri, Mazhar Alanson'un "yorulduğu" gerekçesiyle iptal edildi

Ünlü pop grubu MFÖ’nün (Mazhar-Fuat-Özkan) Washington DC ve Boston konserleri, Mazhar Alanson’un "yorulduğu" gerekçesiyle iptal edildi. 4 Aralık’ta San Francisco’da, 6 Aralık’ta Seattle’da, 10 Aralık’ta New York’ta konser veren üçlünün dün Boston’da, bugün de Washington DC’de sahne alması bekleniyordu.

İKNA ÇABALARI BOŞA

Tüm hazırlıkları yapılan ve biletleri satılan iki konser, dün ani bir kararla iptal edildi. Grubu ABD’ye getiren organizatör Serdar İlhan, Alanson’un New York konserinden sonra çok yorulduğunu ve diğer konserlere çıkamayacağını söylediğini belirtti. Grubun diğer üyeleri Fuat Güner ve Özkan Uğur ile birlikte Alanson’u ikna etmeye çalıştıklarını ancak başaramadıklarını anlatan İlhan, "Çok zor durumda kaldık. Her şey ödenmişti. Çok zarara soktu bizi bu durum. Fuat ve Özkan beyler de çok üzgün" dedi.

MONTREAL'DEN BİLE GELEN OLMUŞTU

Konserlerin Boston’daki organizatörü Boston Kültür ve Sanat Festivali Direktörü Erkut Gömülü de konserin yapılacağı gün iptal edilmesinin kendilerini maddi-manevi çok zor durumda bıraktığını kaydetti. İptalin kesin nedenini bilmediğini belirten Gömülü, "Son dakika olması üzücü bir şey. Montreal’den kalkıp gelenler olmuştu. Biletler satılmıştı, konsere gelenlere bilet iadesi yapmak kötü oldu. Seyirciler adına üzüldüm. ABD’de bu tip şeyler sık olmuyor ve insanlar 2,5 aydır bu konseri bekliyordu. Herkeste hayal kırıklığı yarattı" diye konuştu.

Konserlerin Washington organizatörü Gürkan Us ise "Biz de şok olduk. ’Mazhar Alanson’un sesi kısıldı, psikolojik olarak iyi hissetmiyor’ denildi. Yer, müzik sistemi, biletler, hepsi satılmıştı, gerçekten zor durumda kaldık" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı