Ergenlik Mavi Balina oyunu nedir, nasıl öldürüyor?
Paylaş
Mavi Balina oyunu nedir, nasıl öldürüyor?

Ebeveynler Mavi Balina oyununun ne olduğunu ve nasıl öldürdüğünü merak ediyor. Mavi Balina oynayanların, parçalanmış aile çocukları, psikotik açıdan sıkıntılı, depresyona meyilli, sosyal hayattan dışlanmış, kendisini topluma kabul ettirmekte zorlanmış, akademik başarısı düşük gençler olduğu düşünülüyor. Peki, Mavi Balina oyunu nedir, nasıl öldürüyor? İşte dünyanın birçok ülkesinde onlarca çocuğun ölümünde sorumlu olduğu iddia edilen Mavi Balina oyunu ile ilgili bütün detaylar.

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca çocuğu tehdit eden Mavi Balina oyunu, ailelerin korkulu rüyası oldu. Peki nedir bu Mavi Balina oyunu, Mavi Balina oyunu nasıl öldürüyor?

Haberin Devamı

Mavi Balina oyununun internet adresi ve yasal satışı yok

Mavi Balina oyunu nedir?

Oyunun resmi bir internet adresi ve yasal satışı yok. Rus chat sayfalarında oyuna girmek isteyen kişilere yönetici tarafından adres gönderiliyor. Bu internet adresine giren kişilerin bilgisayarlarına virüs sokularak tüm kişisel bilgilerine ulaşılıyor ve bundan sonra da şantaj yoluyla 'oyuncu'dan verilen tüm talimatların yerine getirilmesi isteniyor.