Gündem Marketten mama çaldılar

Marketten mama çaldılar

Paylaş
Marketten mama çaldılar

Bursa'da bir marketten bebek maması, biberon ve bin TL çalan biri kadın iki kişi, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi

Merkez Osmangazi ilçesi’nde Şahin Ulaş’a ait markete müşteri gibi gelen kimliği belirsiz 30- 35 yaşlarında biri kadın iki kişi, reyonları gezerek kayısı, tuvalet kağıdı, ekmek, makarna ve çikolata aldı.

Haberin Devamı

Elinde sepet ile kasaya gelen erkek şüpheli kasiyeri oyalarken kadın ise bebek ürünleri satılan reyonda bulunan 300 TL değerinde 4 bebek maması, biberon, pişik kremi ve ıslak havluyu eteğinin altında yaptığı ayrı bir bölüme koydu.

Kasaya doğru yönelen kadın, sakız standının yanında marketin günlük hasılatının toplandığı içinde bin TL bulunan çantayı da eteğinin altına koydu.

Şüpheliler, aldıkları malların ücreti olan 13 lirayı ödedikten sonra birlikte marketten ayrıldı. Para çantasının yerinde olmadığını gören işyeri sahibi, kamera kayıtlarını inceleyince hırsızlık olayı ortaya çıktı. Güvenlik güçleri tarafından incelenen görüntülerin ardından kimliği belirsiz hırsızların yakalanması için araştırma başlatıldı.

Haberin Devamı

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5272","5272","201104","5272-5.jpg");