Kültür - Sanat Margot Robbie’li Harley Quinn filminin yönetmeni belli oldu
Paylaş
Margot Robbie’li Harley Quinn filminin yönetmeni belli oldu

Sundance Film Festivali'nde Dead Pigs filmiyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi olan Cathy Yan, Harley Quinn’in spin-off filminin yönetmenliğini yapacak isim oldu.

Suicide Squad filmi pek çok eleştirileri almış ancak filmde başarılı oyuncu Margot Robbie, canlandırdığı Harley Quinn karakteri ile adından sıkça söz ettirmişti.

Böylelikle Harley Quinn'e özel bir film çekilme ihtimali akıllara gelmişti. Yeni proje ile ilgili haberler de gelmeye başladı.



Variety'de yer alan habere göre, DC’nin Birds of Prey çizgi romanından sinemaya uyarlanacak film ile Cathy Yan, bir süper kahraman filmini yöneten ilk Asyalı kadın yönetmen ve DC Comics Evreni’ne katılan ikinci kadın yönetmen olma özelliğine sahip oldu. Kadın kahramanlardan oluşacak olan filmde DC evreninden Batgirl, Black Canary ve Huntress gibi kadın karakterler de yer alacak. Filmin senaryosu ise Batgirl'ün de senaristliğini yapan Christina Hodson'a ait.

Adı henüz belirlenmeyen filmin çekimlerinin Margot Robbie'nin yer alacağı Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood filminin çekimlerinden ardından yıl sonunda ya da 2019 başında başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı