Spor Manuel Fernandes: 'Ocakta görüşürüz'

Manuel Fernandes: 'Ocakta görüşürüz'

Paylaş
Manuel Fernandes: 'Ocakta görüşürüz'

Çok sayıda takımın listesinde yer alan Fernandes Ocak ayını işaret ederek kafa karıştırıyor

Beşiktaş yeni sezonda başarılı olacak bir takım oluşturmak için dört bir koldan çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı idareciler, bir yandan da iç transferde sözleşmesi bitecek olan oyuncularla görüşüyor. Bu isimlerin en başında ise Siyah-Beyazlı ekibin orta sahadaki vazgeçilmezlerinden biri olan Manuel Fernandes geliyor.

Haberin Devamı

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Portekizli yıldız yönetimin daha önce yeni mukavele konusunda görüşme teklifine olumlu yanıt vermişti. Ancak tecrübeli oyuncunun imza için, “Ligin ilk devresi bitsin. Ocak ayında oturup görüşürüz ve anlaşırız” ifadeleriyle yönetime geri dönüş yapması kafaları karıştırdı. Zira Fernandes, yeni yıldan itibaren Beşiktaş dışındaki kulüplerle bedelsiz olarak anlaşma yapma hakkı elde edecek. Bu durumu engellemek isteyen Kartal’da ise idarecilerin yıldız oyuncuyu yeni sözleşme konusunda ikna etmek için şartları zorlayacağı öğrenildi.

TALİPLERİ DÜŞÜNÜYOR

Beşiktaş’ın yeni sezonda da sahadaki en büyük kozlarından biri olması beklenen Manuel Fernandes’i İspanya ve Rusya takımlarının takip ettiği biliniyor. 27 yaşındaki oyuncunun ülkesinden de talipleri bulunuyor. Tüm bu faktörleri göz önüne alan Fernandes’in bu nedenle Beşiktaş’la yeni sözleşme imzalamak için acele etmek istemediği kaydedildi.

Haberin Devamı

FANATİK