Spor MANU adım adım ilerliyor

MANU adım adım ilerliyor

Paylaş
MANU adım adım ilerliyor

İngiltere Premier League'in 31. haftasında lider Manchester United, West Ham United'ı 4-2 yendi, en yakın takipçisi Arsenal ise haftayı 1 puanla kapattıı

Upton Park Stadı’nda oynanan maçta Manchester United, Noble’nin biri penaltıdan iki golüyle ilk yarıyı 2-0 geride kapadı.

ROONEY BÖYLE İSTEDİ: 2-4

İkinci yarıya hızla başlayan ve yıldız futbolcusu Wayne Rooney’nin 65, 73 ve 79. dakikalarda attığı gollerle 3-2 öne geçen "Kırmızı Şeytanlar", 84. dakikada Hernandez’in golüyle sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.

ROONEY DALYA YAPTI

2004 yılından bu yana Manchester ekibinde oynayan 25 yaşındaki Rooney, bu maçta Manchester United formasıyla ligde attığı gol sayısını 101’e çıkardı.

ARSENAL YİNE PUAN KAYBETTİ

Manchester United’ın en yakın takipçisi Arsenal, Sunderland ve West Bromwich beraberliklerinin ardından bu haftayı da bir puanla kapadı.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PROGRAMI

Sahasında Blackburn Rovers’ı ağırlayan "Topçular", golsüz eşitliği bozamadı ve 3 haftada 6 puan kaybetti. Konuk ekipte N’Zonzi, 76. dakikada kırmızı kart gördü.

MANCHESTER CITY FARKLI KAZANDI


Geçen hafta deplasmanda Chelsea’ye 2-0 yenilen Manchester City, bu hafta sahasında Sunderland’i 5 golle geçti.

Evsahibi takımın gollerini 9. dakikada Johnson, 15. dakikada penaltıdan Carlos Tevez, 63. dakikada David Silva, 67. dakikada Vieira ve 73. dakikada Yaya Toure attı.

Chelsea ve Liverpool, ligde 31. haftayı puan kayıplarıyla kapattı. Liverpool, Skrtel’in golüyle 1-0 öne geçtiği maçta West Bromwich Albion’a 2-1 yenilirken, Chelsea ise Stoke City deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

TEVEZ, BERBATOV'A YAKLAŞTI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 20 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 19 golle Carlos Tevez (Manchester City), 13 golle Darren Bent (Aston Villa), 12 golle Kevin Nolan (Newcastle United) ve 11’er golle de Robin van Persie (Arsenal), Andy Carroll (Liverpool) ve Javier Hernandez (Manchester United) izliyor.

Haberin Devamı