Türkiye (Son Dakika) Manisa'da bıçakla dehşet saçan adamın ifadeleri ortaya çıktı!

Manisa'da bıçakla dehşet saçan adamın ifadeleri ortaya çıktı!

Paylaş
Manisa'da bıçakla dehşet saçan adamın ifadeleri ortaya çıktı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgada dehşet saçan Birol Ç., ifadesinde kavga sebebinin sevdiği pavyon çalışanı kadın olduğunu söyledi

Habertürk Haber Merkezi'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde bir pavyonda çalışan Birol Ç., gönül verdiği pavyon çalışanı Gamze Kızılateş'i başka bir pavyonun işletmecileri ile birlikte gördü ve sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi İstasyon mevkisindeki pavyonlar bölgesine gitti.

"GİT BURADAN"


İddiaya göre pavyon çalışanları, Birol Ç.'nin yanlarına geldiğini fark etmesi üzerine "Git buradan senin ne işin var bu kadının çevresinde" uyarısında bulundu. İlerlemesini sürdüren Birol Ç., pavyon çalışanlarının saldırısına uğradı.

3 KİŞİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜ


3 kişi tarafından dövülen Birol Ç., otomobilindeki bıçağı alarak önce işletmeci Mesut Köklüce'yi göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra da kendisini döven Yasin K. ile Salih K.'ya bıçakla saldırdı. Birol Ç., son olarak Gamze Kızılateş'i bulunduğu takside boğazına sapladığı bıçak darbeleri ile ağır yaraladı. Bıçaklanan 4 kişinin alkollü olduğu öğrenildi.


"ÇILGINA DÖNDÜM"


Birol Ç., otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşırken yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gamze Kızılateş ve Mesut Köklüce doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ise bir süre sonra olayda kullandığı bıçakla polise teslim oldu. Birol Ç.'nin ilk ifadesinde "Pavyon işletmecisi ve adamları üzerime çullandılar. Sevdiğim kadını da onların yanında görünce çılgına döndüm" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı