Spor Manchester Utd lideri yakaladı

Manchester Utd lideri yakaladı

Paylaş
Manchester Utd lideri yakaladı

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, sahasında Wolverhampton'ı 3-0 yenerek, maç fazlasıyla lider Chelsea'yi yakaladı

Old Trafford'da 73 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada, "Kırmızı Şeytanlar"ın gollerini 30. dakikada penaltıdan Rooney, 44. dakikada Vidiç ve 66. dakikada Valencia attı.

SIR FERGUSON'LA 900 MAÇ

Manchester United, lig lideri FC Chelsea’nin bugün yapacağı maç öncesinde aldığı bu galibiyetle puanını 37’ye çıkardı ve FC Chelsea ile zirveyi paylaştı. Bu arada menajer Sir Alex Ferguson, Manchester United’ın başında 900. lig maçına çıktı.

Aston Villa, deplasmanda Sunderland’i 24. dakikada Heskey ve 61. dakikada Milner’in golleriyle 2-0 yendi. Sunderland’li futbolcu Cana, 78. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

BLACKBURN DEPLASMANDA KAYIP

Birmingham City, sahasında ağırladığı Blackburn Rovers’ı 2-1’lik skorla geçerken, evsahibi takımın gollerini 12. ve 48. dakikalarda Jerome kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 69. dakikada Nelsen’den geldi.

WEST HAM'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR


Bolton Wanderers da sahasında Londra ekibi West Ham United’ı 3-1 yendi. Evsahibi takımın gollerini 64. dakikada Chung-Yong, 77. dakikada Klasniç ve 88. dakikada Cahill atarken, West Ham United’ın tek golünü 69. dakikada Diamanti kaydetti.

Haberin Devamı