Spor Manchester United zevkten 4 köşe

Manchester United zevkten 4 köşe

Paylaş
Manchester United zevkten 4 köşe

İngiltere Premier League'in 28. haftasında lider Manchester United, deplasmanda Wigan Athletic'i 4-0 yenerek, liderliğini sürdürdü

Meksikalı Javier Hernandez’in iki gol attığı karşılaşmada Manchester United’a farkı getiren golleri Rooney ve Fabio kaydetti. "Kırmızı Şeytanlar" bu galibiyetin ardından puanını 60’a çıkardı.

MANCHESTER UNITED'IN ZORLU VİRAJI

Manchester United, bu hafta zirveyi yakından ilgilendiren iki önemli deplasman maçına çıkacak. Yarın Chelsea ile Stamford Bridge Stadı’nda karşılaşacak olan Manchester United, pazar günü de Liverpool’a konuk olacak.

HAFTANIN PANAROMASI İÇİN TIKLAYIN

CITY, FULHAM'A TAKILDI

Ligde 3. sırada yer alan Manchester City, sahasında Fulham ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapadı. Balotelli ile 26. dakikada öne geçen evsahibi takım, Duff’ın golüne engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

LIVERPOOL DEPLASMANDA KAYIP

6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Liverpool, deplasmanda West Ham United’a 3-1 mağlup oldu. Londra ekibinin gollerini Parker, Demba Ba ve Cole atarken, Liverpool’un tek golünü Johnson kaydetti.

BERBATOV-TEVEZ KAPIŞMASI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 19 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 18 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Liverpool) ve Kevin Nolan (Newcastle United), 10 golle de Robin van Persie (Arsenal), Darren Bent (Aston Villa) ve Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur) izliyor.

Haberin Devamı