Spor Manchester United kalecisini buldu

Manchester United kalecisini buldu

Paylaş
Manchester United kalecisini buldu

İspanyol basını, Atletico Madrid'in 20 yaşındaki kalecisi David De Gea'nın Manchester United'a transfer olması için anlaşma sağlandığını iddia etti

Verilen bilgilerde, Atletico Madrid’in transferden 20 milyon avro alacağı, genç kalecinin de Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

İngiltere’de olan De Gea’nın menajeri Jorge Mendes’in gerekli anlaşmayı sağladığı ileri sürülse de Atletico Madrid kulübünün şimdilik bunu yalanladığı da ifade edildi.

Atletico Madrid Yönetim Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil Marin, "Evet, Mendes İngiltere’de ama De Gea ile ilgili değil. Atletico Madrid ona bu konuda hiçbir yetki vermedi.

Sezon sonunda De Gea’nın gidip gitmeyeceğini göreceğiz. Manchester, ona burada kazandığından 5 kat daha fazlasını teklif etti ama bunu yapan tek kulüp o değil. Chelsea de De Gea’yı istiyor.

Eğer futbolcumuz gitmek isterse biz bonservisini (25 milyon Euro) masaya koyacağız. Ama bugün itibariyle, Atletico’nun gelecek sezon için hesaba kattığı bir oyuncudur" dedi.

Haberin Devamı