Magazin Mali Tunceli'de gönül alacak

Mali Tunceli'de gönül alacak

Paylaş
Mali Tunceli'de gönül alacak

Mum söndü' gafıyla büyük tepki çeken Mehmet Ali Erbil, kafa dinlemek için Kıbrıs'taydı. Şovmen, Tunceli'ye gidip alevilerden özür dilemeye hazırlanıyor. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu yazıyor:

Mehmet Ali Erbil ile Girne’deki Rocks Otel’in Casinosu’nda son günlerde yaşadıklarını, bundan sonra yapacaklarını konuştuk.

Haberin Devamı

Erbil üzgündü, ama güçlü duruyordu. “35 yıldır televizyonlarda program yapıyorum. Bugüne kadar alevileri rencide edecek bir söz çıktı mı ağzımdan? Canlı yayında o lafı söylerken aleviler aklımın uçundan bile geçmedi” dedi.

Bu süreçte Erbil’e, “Biz seni tanıyoruz, o sözü kötü niyetle söylemediğini biliyoruz” diye moral veren aleviler de oldu... En büyük destek ise Tunceli’den geldi. Tunceli’den bir köy muhtarı Erbil’i arayıp, “Bizlere karşı iyi niyetinden en küçük bir şüphemiz yok” diyerek, onu köyüne davet etti.

Erbil, bugün ya da yarın Tunceli’ye gidecek. ‘Dede’lerin elini öpüp, alevilerin gönlünü alacak.

Bundan önce de iki kez canlı yayında gaf yapan Erbil, sempatikliğiyle kısa sürede insanların gönlünü almayı bildi. Kanaatim o ki bu kez de öyle olacak ve Erbil, çok geçmeden ekranlara dönecek.

Haberin Devamı