Türkiye (Son Dakika) Mal varlığını kaybettiği gece birlikte yaşadığı kadın başkasıyla kaçmış

Mal varlığını kaybettiği gece birlikte yaşadığı kadın başkasıyla kaçmış

Paylaş
Mal varlığını kaybettiği gece birlikte yaşadığı kadın başkasıyla kaçmış

Antalya’da, çıkan yangında oğlu dumandan etkilenen ve yaklaşık 70 bin liralık mal varlığını kaybeden Mustafa Turşah’ın, nikahsız birliktelik yaşadığı karısı Meral K.’nin de yangın gecesi sevgilisiyle kaçtığı ortaya çıktı

Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi 792 Sokak’ta 4 katlı Fatih Apartmanı’nın çatı katında 8 Ağustos gecesi yangın çıktı.

37 yaşındaki Mustafa Turşah ve nikahsız birliktelik yaşadığı karısı Meral K.'nin oturduğu evden yükselen alevleri görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına kendi çabalarıyla müdahale eden bina sakinleri, Mustafa Turşah’ın ilk eşinden olan oğlu 6 yaşındaki Y.T.’nin evde tek başına olduğunu fark etti. Komşuları kapısını kırarak girdikleri dairede, alevlerin arasında mahsur kalan Y.T.’yi kurtardı. Dumandan etkilenen Y.T., ambulansla tedbir amacıyla hastaneye götürüldü.

"PARA VE OTOMOBİLİ GÖTÜRDÜ" İDDİASI


Bir organizasyon şirketinde çalışan Mustafa Turşah, olayı haber alır almaz hastanedeki oğlu Y.T.’nin yanına gitti. Y.T.’nin, "Annem beni bırakıp ağabeylerimin yanına gitti" sözleri üzerine Mustafa Turşah, Meral K.’yı telefonla aradı ancak, ulaşamadı. Oğlunun tedavisi ardından eve gelen Mustafa Turşah, biriktirdiği 24 bin lira ve 15 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının yerinde olmadığını gördü. Birlikte yaşadığı kadına aldığı otomobilin de olmadığını fark eden Mustafa Turşah, Meral K.’nin soyadını bilmediği İbrahim adlı erkekle kaçtığını sosyal medya hesabındaki paylaşımlardan öğrendi.

SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ


Çıkan yangında evini, birlikte yaşadığı kadını hem de yaklaşık 70 bin TL değerindeki mal varlığını kaybeden Mustafa Turşah, tek tesellisinin oğlunun kurtulması olduğunu kaydetti. Meral K.'nin İbrahim adlı sevgilisiyle samimi fotoğraflar çektirdiğini ve bunları sosyal medya hesabından gördüğünü anlatan Mustafa Turşah, kendisine yapılanı hazmedemediğini söyledi.


Meral K. ve birlikte kaçtığı sevgilisi

Yanan evin tadilatı yapıldığı sırada son gelişmeleri yaşadıklarını anlatan Mustafa Turşah, "Meral K., çocuğu evde bırakmış gitmiş. Çocuk oynarken elindeki kağıtları ateşe vermiş ve yangın çıkmış. Çocuğumu komşular kurtarmış. Giden gitmiştir, ama bir insan bu kadar hainlik yapmaz. Sadece buna üzüldüm. Utanmadan da sosyal medya üzerinden adamla yaptığı keyfi paylaşmış. Ondan hiç şüphelenmedim. İnsanın aklının ucundan geçmez yani. Ne olursa olsun, ortada birlikte geçen 5 yıl var" dedi.

"GÜZEL HAYATI KALDIRAMADI"


Birlikte yaşadığı kadının da, kendisinin de ilk evliliklerinden birer çocukları olduğunu kaydeden Mustafa Turşah, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bulunduğu yer çok kötü ve berbattı. Onu bir bataklıktan çıkardım. Bir insan kendisini bataklıktan kurtaran kişiye bunu yapmaz. İhtiyacı olsa, parayı alıp kaçmasına gerek yoktu zaten. Ben verirdim. Çünkü sonuçta geldiği ortam, bulunduğu ortam belliydi. Hiçbir şeye ihtiyacı yoktu. Lüks hayat yaşıyordu. Üstüne üstlük babasının maaşını alıyordu. Parayı alıp gitmesi hiç hoş değil. Fazlasını verirdim. Hep de verdim. Hep de istediğini yaptım. Altında arabası var. Maaş alıyor. Bu güzel hayatı herhalde kaldıramadı. Sanırım yeniden eski hayatına, gazinoya döndü."

Haberin Devamı