Magazin Mahsun'la sette birbirimizi yeriz

Mahsun'la sette birbirimizi yeriz

Paylaş
Mahsun'la sette birbirimizi yeriz

Yönetip başrolünü oynadığı “Ya Sonra” adlı film 5 haftada 804 bin 312 kişi tarafından izlenen Özcan Deniz, eski dostu Mahsun Kırmızıgül'le aynı filmde oynamalarının mümkün olmayacağını söyledi

Yıllar önce Prestij Müzik’te kader birliği yaptığı Kırmızıgül’le şimdi sinemada rakip olan Deniz, hafta sonu Kıbrıs Glaxy Casino’da bir konser verdi. Sahneye çıkmadan önce soruları yanıtlayan Deniz, “Kırmızıgül’le beraber bir filmde oynar mısınız?” sorusuna, “Aman ha! Aynı filmde oynamak mı? Oynayamayız, olmaz, mümkün değil. Sette birbirimizi yeriz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre, Deniz, ilk filmi “Ya Sonra”nın galasından sonra Kırmızıgül’le yaşadığı diyalogla da aralarındaki rekabeti gözler önüne sermişti. Deniz, gişe rekortmeni filmlere imza atan Kırmızıgül’ün gala sonrası yanına geldiğini belirterek, “Mahsun, ‘Bu film 1 milyon gişe yapar gardaş’ dedi ve gitti.

2 milyon değil ama 1 milyon dedi! ‘Daha ileri gitme gardaş, 1 milyonu geçme, orada kal, başıma iş açma’ demek istedi herhalde. İşin esprisi tabii bu, çok içten söyledi bunu. ‘En kötü 1 milyon” demek istedi” yorumunu yapmıştı.