Magazin Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun izinden gidiyor

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun izinden gidiyor

Paylaş
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun izinden gidiyor

İstanbul'da Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye veriyor

Yaşadıklarları beraberlikle çok konuşulan ve sürekli evlenecekleri söylenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal aşkı doludizgin gidiyor. Son olarak ünlü oyuncular Bülent Parlak ile Burcu Gönder'in düğününe katılan çiftten Sinem Kobal, sevgilisi gibi gayrimenkule yatırım yapmaya karar verdi.

Haberin Devamı

KENAN TAVSİYE VERİYOR

Kenan İmirzalıoğlu'nun yatırım aşkı sevgilisi Sinem Kobal'ı da sardı. Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi. Sevgilisinin bu önerisini dikkate alan Kobal'ın son günlerde İstanbul gece hayatının yeni noktası haline gelen Karaköy ve Fındıklı'dan yatırımlık yerler baktığı ortaya çıktı.

CİHANGİR DEĞİL KENANGİR

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Beyoğlu'nda yaptığı yatırımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu son olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip 3 milyon TL'ye satılığa çıkarmıştı.